Hoppa till huvudinnehåll

Leveranskoordinator

Skara
2023-01-31

Är du en lagspelare som vill bli en del av Ateas landslag? Just nu söker vi på Atea i Skara dig som vill jobba som leveranskoordinator. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi!

Din roll i laget
I rollen ansvarar du för allokering, fakturering, månadsavstämningar och uppföljning av konsultuppdrag. Du arbetar organiserat med bra struktur, du är effektiv och noggrann för att säkerställa bra rutiner kring våra administrativa och ekonomiska uppgifter. Du arbetar nära konsultchef, säljare och våra konsulter. I rollen ingår även administrativa arbetsuppgifter som exempelvis hantering av inkommande fakturor, koordinering av lokala marknadsaktiviteter, kontorsadministration och affärsstöd med en del kundkontakter.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är: 

  • Utföra kontrakts-och orderhantering, samt följa upp och bevaka nya inkommande kontrakt, avtal och ordrar
  • Utföra fakturering för tilldelat ansvarsområde och säkerställa alla delmoment som är knutna till fakturering 
  • Koordinera samt säkerställa koordinering av resurser i leveransprocessen, i samarbete med interna resurser och Ateas kunder
  • Ekonomisk uppföljning av olika affärer 
  • Hantering av inkommande leverantörsfakturor  
  • Stöd mot vår säljande enhet 
  • Dialog med våra kunder 
     

Vad söker vi hos dig? 
Vi söker dig som har en ekonomisk bakgrund och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du bör gilla att jobba med andra människor och jobba i team. Vi ser gärna att du är utåtriktad och socialt lagd men för att lyckas i rollen behöver du även vara strukturerad, noggrann och administrativt orienterad. Har du en projektledarådra så är det också fördel. Som leveranskoordinator ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt samt har ett driv att utvecklas och utveckla bolaget. Du bör även ha goda kunskaper i Officepaketet, samt behörska svenska och engelska, i både tal och skrift.


Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.
 

Kontakta oss
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ronald Bonander, Platschef via Ronald.bonander@atea.se. Med anledning av kommande semesterperiod mellan jul och nyår kan återkoppling på din ansökan eventuellt dröja något längre än vanligt. Men ansök redan idag då vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökninsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Skara
2023-01-31
Tillbaka till Karriär