Hoppa till huvudinnehåll

Konsult inom nätverk och kommunikation

Eskilstuna
2022-12-18

Vill du bli en del av en härlig gemenskap och få möjlighet att växa inom området kommunikation tillsammans med andra som också brinner för området? Ta chans och bli vår nya konsult inom nätverk och kommunikation på Atea Eskilstuna! Som konsult har du en unik möjlighet att få inblick i många olika verksamheter där uppdragens längd, omfattning och komplexitet varierar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra Eskilstunas team inom kommunikation som består just nu av nio engagerade personer. Dessutom kommer du ha utbyte och stöd från alla våra andra 1000 it-konsulter som finns över hela Sverige. Kunderna är en blandning av myndigheter, kommuner och privata bolag.

I rollen kommer du att jobba med designa nya samt förvalta befintliga nätverk, implementation, felsökning, och underhåll av nätverk. Du kommer att agera rådgivare till kunderna för att driva deras utveckling framåt med målet att modernisera, förbättra och effektivisera. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här tjänsten söker vi dig som planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. I ditt arbetssätt är du noggrann och fokuserad på att nå uppsatta mål. Du gillar utmaningar och strävar efter att utvecklas i din yrkesroll. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. 

För att lyckas i tjänsten behöver du ha följande:
•    Bred kunskap inom nätverk och kommunikation (Routing och Switching, trådlöst, nätverksäkerhet).
•    Arbetat med konfiguration, installation, administration och felsökning av nätverk och kommunikation.
•    Arbetat med produkter från Cisco, Cisco Meraki och HP Aruba.
•    Behärskar svenska och engelska.
•    B-körkort.
 
Det är meriterande med kunskap inom ChechPoint, Fortinet och Ubiquiti. Har du relevanta certifieringar är det positivt.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Strandtoft, konsultchef, via michael.strandtoft@atea.se alternativt 016 - 540 17 55. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 #LI-HYBRID

Eskilstuna
2022-12-18
Tillbaka till Karriär