Hoppa till huvudinnehåll

Konsultchef till Atea i Eskilstuna

Eskilstuna
2022-12-09

Vill du arbeta som ledare i ett hållbart it-bolag som bidrar till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle? Älskar du att bygga kundrelationer och är en affärsinriktad och kommunikativ ledare som finner lust och drivkraft i att skapa förutsättningar för våra medarbetare att utvecklas i takt med alla spännande kunduppdrag vi har på Atea? Just nu söker vi en konsultchef till vårt kontor i Eskilstuna som tilsammans med lokal ledningsgrupp och kollegor bygger Sverige med it. 


Din roll i laget
Som ledare hos Atea erbjuds du en variationsrik vardag med många spännande utmaningar. Vår styrka är våra medarbetare och du blir en viktig pusselbit i vårt lagarbete. I rollen leder och coachar du en konsultgrupp med varierande kompetens och specialistinriktning på ca 20 personer. En av de viktigaste uppgifterna i rollen är att stötta och möjliggöra för dina medarbetare att utvecklas, vilket du bland annat gör med hjälp av löpande och långsiktig utvecklings- och utbildningsplanering. 

I ditt dagliga arbete samverkar du med konsultchefskollegor lokalt samt i hela landet, våra kundansvariga säljare och vår leveransorganisation. Du är en del av den lokala ledningsgruppen och rapporterar till platschef och har resultat- och budgetansvar för din konsultgruppering.


Vad söker vi hos dig
Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som chef, leda och motivera andra och ha förmågan att delegera uppgifter. Tillsammans med dina medarbetare jobbar du för att nå våra gemensamma mål. Du kan uppvisa hur du jobbat strukturerat med ekonomisk uppföljning av konsulttjänster och uppdrag/leveranser. Du har ett driv kopplat till försäljning av kompetens, tjänster och konsulter. Det är meriterande att du har egen erfarenhet från ledningsgruppsarbete och förmåga att sälja in konsulttjänster, löpande teamleveranser och uppdrag/projekt hos kunder.

 För att lyckas i tjänsten som konsultchef ser vi att du har följande kompetens:
•    Tidigare erfaren av chefsposition
•    Brinner för att skapa relationer och affärer
•    Goda kunskaper i svenska och engelska
•    Erfarenhet från it-branschen och högre utbildning är meriterande
•    Förmågan att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar


Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 


Kontakta oss
Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du varmt välkommen att kontakta Jörgen Johnsson, platschef, via jorgen.johnsson@atea.se eller telefonnummer 016-5401750.

Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. 
 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 

#LI-HYBRID

Eskilstuna
2022-12-09
Tillbaka till Karriär