Hoppa till huvudinnehåll

Ansök enkelt utan CV- Affärsmässig konsultchef till Skarakontoret

Skara
2022-12-30

Brinner du för att engagera medarbetare och skapa kundnöjdhet? Har du en stor nyfikenhet på it och digitalisering? Just nu söker vi på Atea Skara dig som vill jobba som konsultchef med fokus på tillväxt och kundrelationer. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som konsultchef kommer du att leda våra härliga konsultgrupperingar som har kompetens inom alla våra tre affärsområden: Digital Workplace, Hybrid Platform och Information Management. Vår styrka är våra medarbetare och en viktig del i rollen är att stötta och utveckla dina medarbetare likväl som att rekrytera nya medarbetare på vår tillväxtresa. Du kommer att tillhöra den lokala ledningsgruppen och rapportera direkt till platschef.

Det centrala i rollen är att driva vår konsultaffär vilket innebär att du kommer arbeta nära våra kunder där du bland annat kommer att identifiera behov i syfte hjälpa kunden med vår specialistkompetens men även följa upp hur det går med pågående konsultuppdrag. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 

Vad söker vi hos dig

För att du ska trivas och passa i rollen som konsultchef hos oss söker vi dig som har bakgrund inom it-branschen med erfarenhet av att leda konsulter och driva konsultprojekt mot kund. Du måste du ha intresse av att driva och utveckla affärer och vara resultatorienterad. Jobbet ställer krav på laganda och som person är du förtroendeingivande, kvalitetsmedveten och prestigelös. Vi ser att du är en person som gillar att leda andra till gemensamma mål samt har förmågan att se individer och skapa engagemang. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du gillar att arbeta i en vardag där ingen dag är den andra lik samt att du har god administrativ förmåga.

För att lyckas i tjänsten som konsultchef bör du ha följande kompetens:
•    Chefserfarenhet
•    Intresse för människor, affärer och digitalisering
•    Behärska svenska och engelska
•    Erfarenhet från it-branschen och högre utbildning är meriterande
•    Förmågan att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar.

Vårt erbjudande till dig

Som ledare inom Atea är du en viktig nyckelperson i vårt gemensamma arbete att stärka och utveckla medarbetarskapet, ledarskapet och företaget. Atea siktar på att ha branschens bästa ledare och gör en stor satsning för att utveckla alla ledare och chefer, en del är att alla våra ledare genomgår Ateas Ledarutveckling.  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ronald Bonander, platschef, via Ronald.Bonander@atea.se eller 070 – 917 79 10. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 #LI-HYBRID

Skara
2022-12-30
Tillbaka till Karriär