Hoppa till huvudinnehåll

Projektledare sökes för plattformar inom automation och digitalisering!

Göteborg
2023-01-13

Vill du vara med och göra skillnad hos flera olika organisationer? Tycker du om att driva projekt och se resultat av ditt och andras arbete? Just nu söker vi på Atea region Väst dig som vill jobba som projektledare inom plattformar mot automation och digitalisering samt fokuserat mot affärer och verksamhet. Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Du kommer som konsult att arbeta med våra kunder inom både privat- och offentligsektor där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I den här rollen kommer du att ingå i ett team som består av 15 projektledare. Teamets styrka ligger i dess olikheter, där deras erfarenheter bidrar med nya perspektiv. Gruppen präglas av en stark gemenskap där du jobbar självständigt i din roll, men där vi både coachar och tar hjälp av varandra för att kunna leverera kvalitet i hela leveransen till kunden.

I rollen som projektledare inom automation och digitalisering på Atea kommer du främst att arbeta med projekt inom digitalisteringsplattformen ServiceNow och bedriva dialoger med intressenter, förbereda och hålla i workshops samt följa upp krav mot kunden. Du har det yttersta ansvaret för olika implementationsprojekt och arbetar med projektstyrning, i enlighet med Scrum, inom värderealisering, kravhantering och kravinsamling.

Vi söker dig som:

  • Tidigare har arbetat minst tre år som systemägare, business analyst eller som projektledare och detta mot införande projekt inom automation och digitalisering
  • Är flytande i svenska i både tal och skrift och kan kommunicera och förstå engelska på en bra grundläggande nivå
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du:

  • Har specialistkompetens inom digitaliseringsplattformen ServiceNow och har arbetat i projektform med implementation hos kund
  • Har certifikat i IPMA och PMP
  • Arbetat inom Analytics och har erfarenhet av GIRA/SAP

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som projektledare ser vi att du är en van ledare och har mycket goda kommunikativa färdigheter. Du är strukturerad och har förmågan att hålla tidsplaner och deadlines. Vidare vågar du utmana kunderna och deras verksamhet och känner dig trygg med att driva större komplexa projekt som spänner över både verksamhet och it.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Per Andblad, via per.andblad@atea.se alternativt på telefonnummer 031 – 744 51 91. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Göteborg
2023-01-13
Tillbaka till Karriär