Hoppa till huvudinnehåll

Marketing Automation Specialist till Atea

Stockholm
2023-02-28

Just nu lever vi i en enormt spännande tid. En tid då it och digitalisering förändrar alla branscher och verksamheter i grunden. Digitaliseringsresan är avgörande för att göra svenska verksamheter konkurrenskraftiga, rädda jobben i Sverige och kunna möta medborgarnas efterfrågan inom offentlig sektor. På Atea är vi stolta över att vara med och bidra med lösningar och kompetens tillsammans med våra kunder och partners. Läs mer om oss här: https://www.atea.se/om-atea/  
 

Din roll i laget

Ateas nationella marknadsavdelning består av 25 personer fördelade på tre team och fyra specialistområden. Dessa jobbar tillsammans mot en gemensam vision: Att ha branschens bästa mötesplatser, fysiska och digitala, med kunskapsledande och inspirerande innehåll – med kunden i centrum. De flesta av oss är placerade i Stockholm men vi har också marknadsprojektledare som är placerade lokalt. Avdelningen jobbar gränsöverskridande och samarbetar i olika konstellationer med fokus på att stötta kunder, medarbetare, affärserbjudandet och samhället i stort. För oss är det viktigt att möta våra kunder med kunskapsledande och vägledande kommunikation och innehåll. För vår digitala kommunikation använder vi därför MA (marketing automation) och plattformen heter Microsoft Dynamics 365 Marketing. Nu behöver vi anställa en MA-specialist.

 

Vi söker dig

Vi söker alltså dig som vill vara med på Ateas resa med marketing automation. Du kommer tillsammans med våra kommunikatörer och projektledare att sätta upp och driva automatiserade flöden, inbjudningar och kampanjer samt segmentera mot målgrupper i databasen. Det ingår ett löpande dagligt arbete med att övervaka, optimera, testa och följa upp kundinteraktioner genom exempelvis A/B testning och enklare analyser. Allt för att skapa en ännu bättre och relevant kundupplevelse.

Plattformen Microsoft Dynamics 365 Marketing är i en spännande utvecklingsfas där nya funktioner släpps månadsvis. I arbetet ingår att testa och kvalitetssäkra innehåll, funktionalitet samt delta i kravställning och utveckling av plattformen. Tillsammans med produktägaren kommer du att utveckla organisationens förmåga att dra nytta av de möjligheter som MA möjliggör. En viktig del av arbetet är självfallet att vara bollplank till de som behöver stöd.
 

Meriterande

  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Talar och skriver svenska och engelska
  • Erfarenhet av att bygga automatiserade kundresor i liknande roll
  • Erfarenhet av verktyg inom marketing automation, mest meriterande Microsoft Dynamics 365 Marketing
  • Erfarenhet av rapportering och analys
  • God förståelse för målgruppsstyrning och att skapa segment baserat på data
  • Eget driv och intresse att förbättra saker över tid med information, insikter och data
  • Best practice inom epostmarknadsföring samt förståelse för HTML
  • Erfarenhet av Google Analytics och Power Bi är meriterande

 

Vårt erbjudande till dig   

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

 

Vill du bli en del av Ateas it-landslag?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänstens innehåll är du välkommen att kontakta Torbjörn Jonsson, Marknadschef. Det gör du enklast per mail via torbjorn.jonsson@atea.se där du också kan ställa frågor om Atea. Som ett komplement till ditt CV och personliga brev ser vi gärna att du även besvarar två urvalsfrågor. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. 

I rekryteringen samarbetar vi med Beyoyond Retail. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ateas samarbetspartner Beyond Retail, Gustav Lundström på 076-3268644 eller gustav@beyondretail.se .

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. 

Varmt välkommen med din ansökan! ANSÖK HÄR

 

Stockholm
2023-02-28
Tillbaka till Karriär