Hoppa till huvudinnehåll

Servicetekniker inom ljud och bild

Malmö, Helsingborg
2022-12-18

Atea AV är en enhet inom Atea som idag består av ca 70 medarbetare utspridda i hela Sverige. Vi säljer, levererar och supporterar AV-utrustning av olika komplexitet, allt ifrån enklare mötesrum till hörsalar och avancerade AV-anläggningar. Atea AV är ett härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i vått och torrt, i framgång och i motgång.

Din roll i laget

I din roll hos oss på Atea kommer du att ansvara för utförande av serviceuppdrag inom regionen. Dina konkreta uppgifter i det dagliga kommer att vara:

  • Utföra teknisk service och support på AV- system ute hos våra kunder
  • Utföra preventiv service samt genomgångar av tidigare levererade AV system.
  • Delta i installationsuppdrag och driftsättning av pågående leveranser.
  • Kontinuerlig kompetensutveckling genom gemensamma planerade utbildningsaktiviteter men även på eget initiativ inom AV tekniska områden.

 

Vem är du?

Vi tror att du är en driven tekniker med känsla för struktur samt du har lät för att kommunicera och göra dig förstådd. Du gillar högt tempo och drivs av ett intresse för att lösa problem med hjälp av teknik. Vidare är du en ödmjuk person som trivs med att arbeta som en del av ett team, att stötta kollegor samt att dela med dig av din kompetens och erfarenhet. För att lyckas i rollen tror vi att du tidigare har arbetat med någon form av teknisk service men viktigast för oss är att du har ett brinnande intresse för AV teknik. Du har god datavana och en känsla för montage och installationsarbeten som kan förekomma. Resande inom regionen förekommer så körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Möjlighet till personalbil finns efter en viss tids anställning.

 

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med och bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

 

Ansökan och kontakt

Har du frågor om tjänsten eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta konsultchef Erik Hansson, erik.a.hansson@atea.se , eller servicedispatcher för region syd - Samir Popaja, samir.popaja@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Malmö, Helsingborg
2022-12-18
Tillbaka till Karriär