Hoppa till huvudinnehåll

Catrine, säljare på Technical Services, söker kollegor

Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro
2022-08-31

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Våra kunders investeringar i nätverk, server och lagring är verksamhetskritiska och kräver därför service och support i världsklass. Just nu söker vi på Atea, med tjänsteplacering i Kista, Göteborg, Örebro eller Malmö, dig som vill jobba som Sales Specialist inom Technical Services med fokus på att sälja och förvalta och utveckla befintliga kundavtal. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Catrine, en av våra fantastiska säljare, vill gärna berätta lite om hur det är att arbeta på Technical Services

Jag har arbetat snart fyra år som säljare på Technical Services och om jag kort skulle beskriva mitt jobb så handlar det om relationer. Relationer och kontakter med kunder, inom både privat och offentlig sektor, internt på Atea och inte minst med alla våra partners. Vi har ett fantastiskt nätverk av olika leverantörer och partners som vi samarbetar med och som vi även får utbildningar av. 

Arbetet består av många delar, vilket gör det både komplext men också roligt och utmanande. En av de delarna är att vara Contract Manager till våra befintliga kunder där vi arbetar med uppföljning, avtalsfrågor och förhandlingar. En annan del är försäljning av nya supportavtal och tjänster till våra befintliga och nya kunder, men jobbet består även av en stor portion administration, kostnadskalkylering, juridik, upphandlingar och rådgivning till våra kunder. Så för att passa som säljare hos oss behöver du ha en administrativ ådra och koll på detaljer men även gilla att ha en rådgivande roll kombinerat med ett driv att göra affärer. Du behöver som person vara lyhörd och ha god social förmåga och om du älskar Excel och Power BI är det ett stort plus.

Som säljare på Technical Services är det en stor fördel om du är nyfiken och orädd när det gäller ny teknik. Det händer otroligt mycket i vår värld så man kan aldrig bli fullärd. Men man är aldrig ensam, vårt härliga team stöttar och hjälper varandra varje dag och inga frågor är för dumma för att ställa. Vi har högt i tak och tycker att ingenting är omöjligt!

Bra att veta är att våra kunder befinner sig över hela landet och även om vi kan ta många möten digitalt så behöver du resa då och då i tjänsten.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa.

Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du trivs i rollen som ”Trusted Advisor” och har därför en stor drivkraft att hela tiden lära dig nya saker för att kunna ha ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven och självständig i ditt arbete, noggrann och beredd att gräva djupt för att möta kundens behov och krav. Professionalism kännetecknar dig i allt du gör. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck.

För att lyckas i tjänsten som Sales Specialist tror vi att du har följande:

  • Arbetar med försäljning eller i en rådgivande roll
  • Förhandlingsvana
  • Arbetar/arbetat med upphandlingar eller annan juridisk erfarenhet
  • Språkkunskaper: Svenska och engelska, flytande i både tal och skrift

Meriterande kompetens:

  • Kunskap och erfaren av Cisco eller HPE
  • Erfarenhet av tjänsteförsäljning

Vill du bli en del av landslaget? 

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Wildling, försäljningschef, via carina.wildling@atea.se alternativt telefonnummer +46 733 671313. Vi kommer pga semester inte påbörja urvalet förrän i mitten av augusti. Vi kommer även ha begränsat med möjligheter att svara på eventuella frågor. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro
2022-08-31
Tillbaka till Karriär