Hoppa till huvudinnehåll

Konsult inom VMware

Örebro
2022-12-20

Vill du jobba med teknikens framkant och ha goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll? Trivs du med en varierad vardag där du får möta nya människor och miljöer? Just nu söker vi på Atea Örebro dig som vill jobba som konsult med fokus på VMware. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.
 

Din roll i laget
Din roll i laget blir att arbeta med avancerade lösningar inom datacenter. Detta kan innebära allt från arkitektur, design & implementering till virtualisering med främst VMware’s produkter som bas. 

Du kommer få möjlighet att träffa stora och små kunder och hjälpa dem vidare inom VMware. Dina arbetsdagar ser väldigt olika ut där du ena dagen är ute på plats hos kund och nästa dag arbetar med kollegor för att sälja in nästa uppdrag.


Vad söker vi hos dig?
Vi söker dig som har minst 3-4 års erfarenhet av att arbeta med VMware och tillhörande Datacenterprodukter. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. 
 

Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 
 

Välkommen med din ansökan!
Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Stenman, konsultchef, via mikael.stenman@atea.se. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Vi ser fram emot att höra från dig!

#LI-HYBRID

Örebro
2022-12-20
Tillbaka till Karriär