Hoppa till huvudinnehåll

Systemkonsult inom VMware

Stockholm
2022-12-30

Gillar du kundrelationer samt är specialist inom VMware? Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill jobba som seniorkonsult inom VMware. Vi på Hybrid Platforms är ett av tre affärsområden på Atea och arbetar främst inom nätverk, datacenter och säkerhet, vi hjälper kunder att skapa hybrida miljöer. Inom konsultgruppen är vi ca 30 personer men nu behöver vi växa och bli fler. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Din roll i laget blir att ta fram avancerade workload automation lösningar inom både cloud och datacenter. Detta kan innebära allt från arkitektur, design & implementering till virtualisering med främst VMware’s Cloud Automation som bas. 

Du kommer få möjlighet att träffa stora och små kunder och hjälpa dem vidare inom VMware. Dina arbetsdagar ser väldigt olika ut där du ena dagen är ute på plats hos kund och nästa dag arbetar med kollegor för att sälja in nästa uppdrag.  

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Läs gärna här om två av dina blivande kollegor, Sadaf och Shahrouz. 

Dina arbetsuppgifter

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som seniorkonsult inom VMware ser vi att du är en person som brinner för ny teknik och en stark vilja att lära dig och dela kunskap till dina kollegor. Du ser dokumentation som en naturlig del av ditt arbete, du tar initiativ till förbättringar och håller dig uppdaterad på nyheter honom ditt specialistområde och du drivs av att ha dina höga certifieringar aktuella. 

Vad söker vi hos dig

För att lyckas i tjänsten som seniorkonsult inom VMware tror vi att du har:

  • arbetat som konsult i minst 5 år
  • vana att som teknisk specialist vara med och driva projekt
  • flera års erfarenhet av att designa och implementera lösningar inom datacenter infrastruktur
  • arbetat med VMware samt underliggande teknologier som lagringssystem/servrar och nätverk
  • erfarenhet av VMware vRealize Automation & Orchestrator eller liknande verktyg
  • har vana att arbeta med scripting såsom Javascript, Python eller PowerShell

Meriterande är om du har:

  • VMware Certified Professional Cloud Management and Automation
  • Amazon AWS / Azure/ osv
  • VMware NSX-t
  • Erfarenhet inom systemutveckling

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

 Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Nildén, konsultchef, via joakim.nilden@atea.se eller Susanne Blomlöf, konsultchef, via susanne.blomlof@atea.seDen här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Stockholm
2022-12-30
Tillbaka till Karriär