Hoppa till huvudinnehåll

Konsult inom Digital Workplace

Borlänge
2022-05-27

Vi har idag ett stort antal kundförfrågningar och behöver bli fler! Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Dalarna dig som vill jobba som konsult inom Digital Workplace. Vårt fokus är våra kunders medarbetare där vi vill förenkla deras vardag kring den digitala arbetsplatsen. Du kommer att arbeta tillsammans med konsultteamet inom området samt våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Vi är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi!

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra vår roliga, engagerade och kompetenta konsultgruppering med olika kompetensområden inom vårt affärsområde Digital Workplace. I rollen som konsult kommer du att hjälpa kunder med allt från planering, design, implementation, migrering och utveckling till förvaltning och support av olika delar inom digital workplace. Arbetet kommer att utföras både självständigt och tillsammans med övriga konsulter. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och våra kunder. Våra kunder finns både inom privata och offentliga sektorn och de är både större och mindre. Vi samarbetar och gör varandra bättre varje dag!

 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för it och vill fortsätta utvecklas inom området. Som person är du ansvarsfull, du strukturerar ditt arbete självständig och driver processer framåt. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du har ett stort kundfokus och gör ditt yttersta för att hitta lösningar och skapa kundnöjdhet. 

 För att lyckas i tjänsten bör du ha följande egenskaper/kompetens:

- Driv och en vilja att fortsätta utvecklas inom it
- Examen från en eftergymnasial utbildning med it-inriktning
- Erfarenhet och kompetens inom klient- och applikationshantering
- Kunskap inom Microsoft Server och klientoperativsystem
- Kompetens inom Microsoft 365, SCCM, Intune och AD
- Flytande svenska i tal och skrift samt behärska engelska
- B-körkort och tillgång till egen bil

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Sjörs, konsultchef, via martin.sjors@atea.se alternativt telefonnummer 0243-24 89 87. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Borlänge
2022-05-27
Tillbaka till Karriär