Hoppa till huvudinnehåll

Projektledare till Atea i Dalarna

Borlänge
2022-10-16

Är du en lagspelare som vill ta steget till oss på Atea? Just nu söker Atea i Dalarna dig som vill jobba som projektledare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för svenska landslaget i informationsteknologi.
 

Din roll i laget   

I rollen som projektledare ansvarar du för att hos våra kunder genomföra projekt av olika komplexitetsgrad mot fastställda mål. Det innebär att du kommer leda, planera, fördela och kontrollera projektarbetet. Projekten är inom it vilket innebär att de kan vara utrullningsprojekt, migreringsprojekt och införandeprojekt. Till ditt stöd har du andra projektledare från teamet men även övriga hjälpsamma kollegor. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och Ateas kunder.

  

 Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som projektledare är: 

  • Ansvara för att genomföra projekt enligt vår projektmodell.   
  • Leda, planera, fördela och kontrollera projektarbetet.   
  • Samordna, informera och stötta projektdeltagarna.   Vårt erbjudande till dig   

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande 

Du sätter höga mål för dig själv och är fokuserad i ditt arbete för att nå dem. Genom att leda och motivera andra samtidigt som du vågar delegera arbete lyckas du få gruppen att nå gemensamma mål. Du eftersträvar att utvecklas och söker aktivt efter utmaningar. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   
 

 För att lyckas i tjänsten som projektledare bör du ha följande kompetens

  • Kunna leda och engagera andra människor.   
  • Vara strukturerad och målinriktad.   
  • Att tidigare ha arbetat som projektledare.   
  • Kunskap inom PPS och ITIL är meriterande.   


Vill du bli en del av Ateas landslag?   

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta konsultchef Mikael Danielsson via mikael.danielsson@atea.se eller via 0243-248953 alternativt platschef Sanna Nyberg via sanna.nyberg@atea.se eller 0243-248996. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!   

Borlänge
2022-10-16
Tillbaka till Karriär