Hoppa till huvudinnehåll

IT-tekniker, print- och PC-service

Jönköping, Linköping, Norrköping
2022-01-31

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Tycker du om att arbeta praktisk och strukturerat samtidigt som du tycker om att möta andra människor? Just nu söker vi på Atea Norrköping/Linköping/Jönköping dig som vill jobba som tekniker med fokus på hårdvaruservice inom Print och PC. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

”Som tekniker i teamet för hårdvaruservice inom Print och PC på Atea, brinner vi alltid lite extra för att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Tillsammans hittar vi lösningar på de utmaningar vi ställs inför vilket är den mest givande delen i jobbet. Atea som arbetsgivare har ett stort fokus på att medarbetarna ska må bra av och på jobbet och skapar mycket goda förutsättningar för personlig utveckling” – Thomas Petri, teknikkonsult på Atea Östergötland.

Din roll i laget

I rollen som print- och PC-tekniker ingår du i vårt lokala team men arbetar också tillsammans med vår regionala och nationella print- och serviceorganisation. Arbetsuppgifterna utgörs till stor del av dagligt installations-, service- och supportarbete av bland annat multifunktionsskrivare, skrivare och PC i huvudsak hos våra kunder.

Du kommer att ingå i ett härligt gäng som har stor gemenskap och nära till skratt. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig med som trivs med att arbeta praktiskt, har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra. Hos oss arbetar engagerade medarbetare som brinner för det vi gör, därmed ser vi att även du är en engagerad och uthållig medarbetare. Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull och serviceinriktad med kunden i fokus. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.

För att lyckas som print- och PC-tekniker behöver du: 
•    Ha yrkesmässig erfarenhet av service på produkter från ledande printtillverkare, exempelvis Kyocera, Lexmark, HP och Nashuatec.
•    Ha yrkesmässig erfarenhet av service på produkter från ledande PC- och Chromebooks-tillverkare, exempelvis HP, Lenovo och Dell.
•    Ha ett genuint intresse för it och funktionella lösningar inom it-infrastruktur.  
•    Vara kommunikativ med en mycket pedagogisk förmåga.
•   Gymnasieexamen.
•    Vara driven och analytisk.
•    Inneha B-körkort. 

Meriterande egenskaper inkluderar:
•    Certifieringar för hårdvaruservice inom Print.  
•    Certifieringar för hårdvaruservice inom PC och Chromebooks.
•    Erfarenhet av applikationer för Follow Me, skanning, utskriftskö och drivrutinshantering.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Knutsson, Konsultchef, via jonas.knutsson@atea.se alternativt telefonnummer 011-19 46 10. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Jönköping, Linköping, Norrköping
2022-01-31
Tillbaka till Karriär