Hoppa till huvudinnehåll

Drifttekniker med fokus på lagringslösningar

Örebro
2022-01-09

Har du ett stort intresse för lagringslösningar och vill jobba med ett sammansvetsats driftteam som har roligt tillsammans? Just nu söker vi på Atea Örebro dig som vill jobba som konsult med fokus på lagringslösningar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. 

Din roll i laget

Du kommer att jobba som konsult på plats hos en av våra statliga kunder i en modern och utvecklande driftmiljö. I rollen ansvarar du för att hjälpa kunden i deras it-miljö med installation, leveranser, support och felsökning. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där du tillsammans med cirka tjugo andra Ateakonsulter jobbar tätt tillsammans med kunden med drift och utveckling av kundens olika plattformar. Vi jobbar mycket i projektform när uppgraderingar och nyutveckling sker i miljön.  

Dina arbetsuppgifter

•    Drift och underhåll av befintlig lagringslösning
•    Jobba med ärenden och beställningar
•    Projekt med uppgraderingar och nya systemimplementationer
•    Möten för att bolla idéer om nya lösningar och förbättringsförslag

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig som planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. 

För att lyckas i tjänsten behöver du ha följande kunskaper:
•    Minst tre års erfarenhet att jobba med lagringslösningar inom t.ex. Dell/EMC, NetApp, HPE med tillhörande komponenter
•    Erfarenhet av datahallar t.ex. UPS, kyla m.m. är meriterande
•    Erfarenhet av Vmware är meriterande
•    Kännedom om ITIL är meriterande
•    Jobbat hos myndighet är meriterande
•    Svenskt medborgarskap är ett krav utifrån kundens verksamhet

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Sannerhult fredrik.sannerhult@atea.se alternativt telefonnummer 019 – 603 43 30. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Örebro
2022-01-09
Tillbaka till Karriär