Hoppa till huvudinnehåll

Specialist inom Exchange/Office 365 till vår driftsorganisation

Stockholm, Umeå, Östersund, Göteborg, Malmö
2022-08-31

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Managed Services, AMS, dig som vill jobba som it-specialist med fokus på Exchange och Office 365. Du kan arbeta från Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå eller Östersund. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget inom informationsteknologi.

Vi på AMS består av en härlig mix av olika kompetenser då vår verksamhet hanterar hela processen från erbjudande till leverans och allt däremellan. Oavsett om kunden vill outsourca delar av eller hela it-driften är vi våra kunders driftpartner där vi tillsammans med kund kontinuerligt utvecklar deras it-miljö samt frigör deras tid vilket möjliggör att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Området har en snabb tillväxt och ses som en av de viktigaste i nuvarande och framtida erbjudanden till våra kunder. Lär mer om hur det är att arbeta på AMS här.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som it-specialist i 3:e linjen på AMS Operation ansvarar du för att hjälpa kunder i deras it-miljö med installation, leveranser, drift, förvaltning, support och felsökning. 
Du kommer ingå i ett team med 7st personer där 4st fokuserar på Video och 3st på Exchange och Office 365. Dina kollegor sitter idag huvudsakligen i Stockholm men finns även i Kristianstad och Malmö. 
 
AMS har fördelen att leverera den senaste tekniken till flertalet kunder från en trygg miljö tillsammans med väldigt kunniga och seniora medarbetare. Här har du chans och möjligheten att verkligen fokusera på ditt teknikområde och kan tänka långsiktigt både för dig själv och dina kunder. 
Office 365 är en relativt ny tjänst, vi ser fram emot att du vill utvecklas själv samt tjänsten tillsammans med oss. 
 
Vi arbetar hårt för att våra kunder ska vara uppdaterade med den senaste tekniken. 
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som it-specialist ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar ditt arbete självständigt. Vi ser att du kan fattar snabba beslut och tar initiativ. Sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Sätter upp höga mål för sig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Är motiverad och jobbfokuserad och söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

För att lyckas i tjänsten som it-specialist bör du ha följande kunskaper och erfarenheter:
Du har erfarenhet av design, drift och förvaltning sedan tidigare, samt kunskaper inom:

  • Exchange
  • Microsoft 365 / Office 365
  • AD
  • PowerShell 
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande är om du har certifieringar som tex MS100:101. 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa.

Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Janevi,  leveransområdesansvarig, via niklas.janevi@atea.se alternativt telefonnummer 0733671971. Under sommaren kommer vi inte ha möjlighet att svara på några frågor men vi ser gärna att du söker redan idag. Urvalet kommer påbörjas i augusti.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen till Atea!

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

 

Stockholm, Umeå, Östersund, Göteborg, Malmö
2022-08-31
Tillbaka till Karriär