Hoppa till huvudinnehåll

Specialist Upphandling

Stockholm, Göteborg, Malmö
2021-09-30

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu bygger vi vidare på den enhet inom Atea Software som dels har till uppgift att vara stödjande i ett strategiskt perspektiv vid större upphandlingar inom mjukvaruområdet, dels att skapa goda avtalsmässiga relationer med underleverantörer av mjukvara och mjukvara som tjänst samt konsulttjänster kring dessa. Vi har ett stort fokus på den offentliga sektorn i allmänhet och vård, skola, omsorg i synnerhet.

Det när en fördel om du bor i närheten av Stockholm, Göteborg eller Malmö, då många av dina kollegor på software jobbar just här, även om pandemin lärt oss att distansarbete fungerar väl.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I teamets uppdrag ingår att förvalta och utveckla de ramavtal Atea har inom mjukvaruområdet. Detta innebär arbete med inköpscentralerna Kammarkollegiet och ADDA, hantering av försäljningsrapportering till dessa samt att utbilda och stödja Ateas säljare i avtalsvillkor. Gruppen har också ett övergripande ansvar för underleverantörsprocessen knutet till dessa ramavtal. Detta innebär såväl relationsskapande, förhandlingar som hantering av legala avtal och gemensam framgångsplanering med utvalda underleverantörer. Den tredje huvuduppgiften är att vara ett stöd till säljorganisationen för att vinna upphandlingar inom mjukvaruområdet och analyser av vinst eller förlust. Teamet gör konkurrentanalyser, pekar på goda exempel och stöttar med vinnande strategier.

Vi är i dag 2 personer som fördelar arbetsuppgifter efter erfarenheter, kompetenser och vilja. Vi ska nu växa och bli fler och fortsätta med teamets uppdrag att underlätta för säljorganisationen. Vi bygger teamet tillsammans och rollbeskrivningar utvecklas efter hand, det finns därför en stor möjlighet för dig att påverka din arbetsroll.

Vad söker vi hos dig?

Självklart är du en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer samtidigt som du är en lagspelare.

Av teamets uppdragsbeskrivning förstår du att det finns många egenskaper, erfarenheter och kompetenser som kan berika oss.

Eftersom vi jobbar med underleverantörer, partners, tillverkare och juridiska avtal över hela världen är det av väsentlig vikt att du behärskar engelska både i tal och i skrift.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Adolfsson, försäljningschef, via christer.adolfsson@atea.se alternativt telefonnummer 046-16 33 49. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Stockholm, Göteborg, Malmö
2021-09-30
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer