Hoppa till huvudinnehåll

Informationssäkerhetskonsult

Kalmar, Karlskrona
2022-02-28

Du, ja, just Du! Här finns en möjlighet för dig som är intresserad av ett område som blir allt mer viktigt, är ständigt aktuellt och som verkligen har framtiden för sig, informationssäkerhet. Vi utökar vårt team av informationssäkerhetskonsulter och vill gärna ha med dig i vårt lag!

Din roll i laget

Du bli en del av det regionala teamet inom kompetensområdet säkerhet där ni stöttar och lär av varandra. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att arbeta med såväl privat som offentlig sektor och med varierande arbetsuppgifter. Vi hjälper och bistår våra kunder med allt från informationssäkerhetsöverväganden vid införande av molntjänster och nya system, till framtagning av policys och instruktioner och inte minst utbildning och inspirerande föreläsningar på informationssäkerhetsområdet. Andra områden vi hjälper våra kunder inom är NIS och säkerhetsskydd samt ledningssystem för informationssäkerhet och juridiska överväganden vid införande av nya tjänster.

Vad söker vi hos dig

Våra ledord är Laget för jaget, och det är så vi jobbar. Du skall vara en lagspelare som gillar att ta ansvar för din egen del i lagets prestation, men ser till helheten. Inom vår region kommer du ha de bästa kollegorna inom alla områden att ställa frågor till och ta hjälp av när det behövs, allt för att vi skall kunna hjälpa våra kunder på absolut bästa sätt. Det är en framgångsfaktor att du tycker om att röra dig i skiftande miljöer och att du har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar. En positiv inställning och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och att du känner dig bekväm med att prata inför andra människor är också bra förutsättningar för att bli framgångsrik. Ansök nu och kom till oss och berätta hur du med din kunskap och engagemang kan hjälpa oss att bygga vårt lag ännu starkare – tillsammans!

För att lyckas i tjänsten som informationssäkerhetskonsult bör du ha följande kompetens:
•    Ha kunskap och förståelse för metoder, ramverk och standarder inom området informationssäkerhet
•    Erfarenhet av att utföra riskanalyser, informationsklassificering, avtalshantering och it-juridik
•    Erfarenhet av att arbeta och vara del i en projektleverans
•    Kunna utrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
•    Kunskap inom juridik är meriterande

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Hultgren, konsultchef Kalmar / Oskarshamn, via therese.hultgren@atea.se  eller telefonnummer 0480-36 43 52. Alternativt Caroline Elmqvist-Olsson, konsultchef Karlskrona, caroline.elmqvist-olsson@atea.se eller telefonnummer 0455-31 40 57. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Kalmar, Karlskrona
2022-02-28
Tillbaka till Karriär