Marknadsprojektledare till Eventteamet, vikariat 1,5 år

Stockholm
2020-02-28

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med och bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Din roll i laget

Ateas centrala marknadsavdelning består av Voister (nyhetskanal med relevanta it-nyheter för branschen), Event (branschens bästa fysiska mötesplatser) och Kom (som kommunicerar och positionerar Atea som Sveriges ledande leverantör av it-infrastruktur med kunden i fokus). Ateas externa kommunikation sker via flera kanaler exempelvis atea.se, sociala medier, digital kommunikation, annonsering, våra digitala skärmar och landslagsblogg.

Eventprojektledare i landslagsklass

Nu söker vi dig som vill förstärka vårt lag inom Event. Tjänsten är ett föräldravikariat under 1 ½ år. Event skapar marknadens bästa mötesplatser och vi förvaltar ett enormt värde och en tradition i ASF-forum, Bootcamp, IT-arena, m.fl. Våra projekt består främst av följande moment/faser: kreativ utveckling och uppstart, planering – tidsplan, resursåtgång, budgetering, införsäljning, innehållsarbete, logistik som följs av genomförande och slutligen uppföljning.

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning i en liknande roll tidigare. Du har drivit komplexa projekt med stort deltagarantal där du även haft budgetansvar. Som person är du driven och självgående i kombination med mycket god samarbetsförmåga och teamkänsla. Relevant högskoleutbildning ser vi som meriterande.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie Backman, Teamledare Event via 076 882 37 00 eller jennie.backman@atea.se alternativt Torbjörn Jonsson, Marknadschef via 070 341 47 24 eller torbjorn.jonsson@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och vikariatet kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm
2020-02-28
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer