Specialistsäljare It som tjänst

Göteborg
2020-02-28


Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Göteborg dig som vill jobba som Specialistsäljare med fokus på It som tjänst. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

It som tjänst är ett fokusområde för Atea och uppdraget består i att bearbeta befintliga samt nya kunder, med även att stödja och vägleda kundansvariga/kundteam avseende försäljning av It som tjänst. I rollen som specialistsäljare jobbar du mot större konton med komplex försäljning. Du kommer också agera anbudsansvarig för medelstora och större tjänsteaffärer där du ansvarar för Ateas olika specialistresurser, i syfte att skapa ett vinnande anbud.

Du erbjuds en utvecklande roll där du ingår i en nationell grupp för att taktiskt och operativt förflytta Atea och våra kunder inom området It som tjänst. Våra kundavtal varierar från regional till globala. Till din hjälp har du ett av IT-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för tjänsteaffärer och en vältrimmad leveransorganisation

 

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Specialistsäljare It som tjänst är:

  • Tillsammans med kundteam/anbudsteam driva försäljningen av Ateas strategiska satsning inom It som tjänst.
  • Med hög grad av affärsmannaskap ansvara för kostnadskalkylering inom It som tjänstaffärer.
  • På taktisk nivå utveckla nya och befintliga kunder inom It som tjänst.

 

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

 

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:

Du en affärsmässig utmanare som tycker om att ta personligt ansvar och uppvisar även stor integritet. Du ser möjligheter och är inte rädd för att ta initiativ.

Du arbetar strukturerat, både på egenhand och i grupp samt är driven och analytisk.

Du har ett coachande förhållningssätt till kollegor och kunder och räds inte att utmana både kunder och kollegor i vardagen.

Att hålla föredrag är inte främmande för dig och du trivs med att förmedla vårt budskap.

 

För att lyckas i tjänsten som Specialistsäljare bör du ha följande kunskaper:

  • Erfarenhet på C-level inom försäljning i IT branschen och Outsourcing.
  • Mycket god erfarenhet kring affärsprocesser kopplat till tjänsteleveranser
  • Deltagit i ett flertal större upphandlingar, både privata och offentliga
  • Säkerställa lönsamhet i affärer inom affärsområdet som man ansvarar för eller deltar i

 

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Janström, via daniel.janstrom@atea.se  . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

­

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Göteborg
2020-02-28
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer