Administratör till Atea Finance

Stockholm
2020-02-28

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Finance dig som vill jobba som administratör med fokus på avtalshantering.

Atea Finance AB är helägt av Atea och erbjuder finansieringslösningar till Ateas kunder. Vi är idag drygt 20 medarbetare inom specialistförsäljning och operations och är placerade i Ateas kontorsnät från Umeå i norr till Malmö i söder. Vi erbjuder många olika typer av finansieringslösningar och gör det i nära samarbete med Nordiska banker och Ateas strategiska leverantörer. Denna tjänst är placerad på vårt huvudkontor i Kista.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

 

Din roll i laget

I rollen som administratör på Atea Finance Operations ligger fokus på avtalshantering, allt från formaliakontroll och signering av avtal till leveransgodkännande, förtidslösen, avslut och restvärdeshantering.

Du arbetar dagligen i flera olika system och hanterar inkommande frågor från både externa kunder, samarbetspartners och kollegor vilket innebär att du måste ha en förmåga att ha en helhetssyn samt är analytisk och mycket kundorienterad.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

 

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som administratör ser vi att du är en person som dagligen tar ansvar inte bara för dina egna arbetsuppgifter utan för hela avdelningens arbetsuppgifter och mål samt att du är en person som aktivt ser till att hålla dig uppdaterad kring sådant som påverkar ditt och din avdelnings arbete.  

 

För att lyckas i tjänsten som administratör bör du ha följande egenskaper

  • Flerårig erfarenhet av financiell backofficeverksamhet hos bank eller finansbolag.
  • Goda kunskaper i excel och ekonomiska nyckeltal
  • Stort intresse för att bidra till ständig förbättring och utveckling av arbetssätt och processer. Gärna tidigare erfarenhet av deltagande i verksamhetsutvecklande projekt.
  • God förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Utöver delarna ovan är du en driven och effektiv lagspelare som levererar med  noggrannhet och har förmåga att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, utan att detta hindrar att du spontant är flexibel och prioritera om då avdelningens behov kräver detta. Du trivs i en miljö där det krävs affärsmannaskap och stort kundfokus, där du både vid det fysiska mötet, i telefonen och via andra digitala kanaler når ut till kunder, partners och Ateakollegor på ett förtroendeingivande sätt.

 

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

 

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

 

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Ugge, Chef Avtalsadministration, via ulrika.ugge@atea.se 08-519 068 74 . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

 

 Varmt välkommen med din ansökan!

 

­

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Stockholm
2020-02-28
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer