Koordinator

Kalmar
2019-12-08

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Trivs du med att vara spindeln i nätet och brinner för administration? Just nu söker vi på Atea Kalmar dig som vill jobba som koordinator med fokus på både administration och marknadsaktiviteter. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

I rollen som koordinator är jag spindeln i nätet med många bollar i luften och jag tycker det är väldigt roligt att vara involverad i många olika delar på Atea. I min roll har jag stora kontaktytor och samarbetar med många härliga, hjälpsamma och engagerade kollegor. – Emma Meijer, koordinator

Din roll i laget

Som koordinator ansvarar du för att avlasta chefer och konsulter med samordning av uppdrag och bemanning. Vidare behöver du kunna bistå med administration och koordination av ekonomi/fakturering. Som koordinator kommer du ha daglig kontakt med kunder och kollegor samt ansvara för möten och uppföljning på operativ nivå. All kontorsadministration ingår också i tjänsten.

I arbetsuppgifterna ingår även en tillikaroll som marknadskoordinator där du tillsammans med vår marknadsavdelning arbetar i enlighet med vår marknadsplan. Konkret innebär det att du kommer att koordinera våra lokala event. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor.

Vad söker vi hos dig

Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. I ditt arbetssätt är du noggrann och fokuserad på att nå uppsatta mål och en hög kvalité. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att lyckas i tjänsten som koordinator bör du ha följande kompetens:
•    Arbetslivserfarenhet från en liknande roll
•    Goda kunskap inom Officepaketet
•    Flytande i svenska och behärska engelska

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta i första hand Hanna Carlborg, rekryterare, via 070 – 298 54 63 alternativt Mattias Lindell, platschef, via mattias.lindell@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Kalmar
2019-12-08
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer