Exjobb, kom med ett eget förslag som vi inte kan tacka nej till!

Malmö/Helsingborg/Kristianstad
2020-01-31

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Syd dig som vill göra ditt examensarbete hos oss. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. Du kanske redan vet inom vilket område du vill skriva ditt examensarbete? Skicka in ditt förslag så stämmer vi av om det passar att genomföra tillsammans  med oss.
Missa inte möjligheten att göra ditt examensarbete hos Atea! 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Välkommen med dig ansökan

Vid frågor, kontakta Anna.kolvik-kiotseridis@atea.se

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Malmö/Helsingborg/Kristianstad
2020-01-31
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer