Tekniker inom hårdvaruservice PC och print - Sök utan CV

Nyköping
2019-08-01

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Östergötland dig som vill jobba som tekniker med hårdvaruservice inom PC och print. Placeringsort är Nyköping men resor inom hela Östergötland förekommer.Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

”Som tekniker i teamet för hårdvaruservice inom PC och print på Atea, brinner vi alltid lite extra för att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Tillsammans hittar vi lösningar på de utmaningar vi ställs inför vilket är den mest givande delen i jobbet. Atea som arbetsgivare har ett stort fokus på att medarbetarna ska må bra av och på jobbet och skapar mycket goda förutsättningar för personlig utveckling” – Thomas Petri, teknikkonsult på Atea Östergötland.

Din roll i laget 
Atea hårdvaruservice i Östergötland erbjuder sina kunder hårdvaruservice inom PC, Apple och print. Vi är en auktoriserad serviceleverantör för marknadens ledande tillverkare och har certifierad personal som ger slutkunden funktionalitet och trygghet. Vi vänder oss till företag och offentlig verksamhet och har samarbete med övriga servicekontor med rikstäckande spridning inom Atea för att alltid vara nära våra kunder.

I rollen som tekniker inom hårdvaruservice ansvarar du för att utföra felsökning, support, reparationer och installationer på stationära och bärbara datorer, Mac-datorer och iPads samt skrivare åt våra kunder. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser: 
Vi vill ha ansvarsfulla medarbetare som tar ansvar för sina arbetsuppgifter och sin egen, kundens och Ateas utveckling. Vi vill ha medarbetare som brinner för it och service, som alltid ger kunden den bästa upplevelsen i alla lägen, såväl tekniskt som socialt. Vi vill ha medarbetare som sätter laget före jaget, då vi hjälps åt i vardagen och strävar mot gemensamma mål.

  • Erfarenhet av hårdvaruservice för PC och print samt certifieringar inom området
  • Inneha B-körkort och tillgång till egen bil
  • Flytande svenska i tal och skrift samt behärska engelska
  • Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansök och bli en av oss 

Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tjänsten är en tillsvidare anställning. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef, Isabelle.Johansson@atea.se eller telefon: 011 – 19 46 07.

Välkommen till Atea! 

Nyköping
2019-08-01
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer