Konsult inom Windows och VMware

Örebro
2019-10-31


Vi är svenska landslaget i informationsteknologi

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar. 

Din roll i laget
Vi söker nu en driven konsult som brinner för Windows och virtualisering. Du kommer att jobba ute hos en av våra stora offentliga kunder med ett infrastrukturprojekt. Därmed är det önskvärt att du har erfarenhet eller förståelse för säkerhetsarbete. För att kunna arbeta med våra offentliga kunder, måste man vara svensk medborgare och får inte finnas i Polisens belastningsregister.

Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt och kan med enkelhet föra dokumentation. Som person är du ansvarsfull och serviceinriktad för att kunna leverera ett gott resultat till våra kunder. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt. 

För att lyckas som konsult inom Windows och WMware behöver du: 

  • Minst 5 års erfarenhet från IT-branschen
  • Kunskap om Microsoft Windows Server 2012/2016
  • Erfarenhet av att ha arbetat med Active Directory
  • Kunskap inom virtualisering och VMware vSphere 5 och senare
  • Kunskap om hårdvara
  • Inneha B-körkort, och tillgång till egen bil

Meriterande egenskaper inkluderar:

  • Grundläggande kunskaper inom nätverk
  • Grundläggande kunskaper inom TCP/IP

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster. 

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansök och bli en av oss
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef, mikael.stenman@atea.se eller via 019 - 603 43 39.

Välkommen till Atea! 

Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börsen.

Örebro
2019-10-31
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer