IT-säkerhetsspecialist

Sundsvall
2019-06-02
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Sundsvall dig som vill jobba som konsult med fokus på IT-säkerhet. Vi erbjuder dig en central plats i vårt Success Team Security och en arbetsplats som präglas av kamrater som brinner för att bygga Sverige med it, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. 
Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia, IT-arkitekt på Atea 

Din roll i laget 

Som IT-säkerhetskonsult kommer du att arbeta med, och hjälpa våra kunder med deras säkerhetslösningar. Utöver kunduppdrag kommer du medverka och bidra till Atea Sundsvalls affärsutveckling inom området. Du kommer också att delta i en hel del säljaktiviteter och kundevent. 
 
Du erbjuds med andra ord en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder  

Vårt erbjudande till dig  

Vi har intressanta uppdrag med kunder inom både offentlig och privat sektor och kunder av varierande storlek. 
Säkerhetsområdet är under stark uppgång och möjligheterna till att påverka utvecklingen är stor. Du kommer att få arbeta med såväl systemarkitekturen ur ett säkerhetsperspektiv såväl som med kravnerbrytning ifrån kundspecifika krav ner till realisering.  
 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser: 

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bekväm med att tala inför människor och trivs med att ha en ledande roll i workshops samt att du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kunskaper: 

  • Praktisk, dokumenterad erfarenhet av arbete med it-säkerhetsarkitektur 
  • Erfarenhet från att utvärdera säkerhetslösningar/ åtgärder för att säkra kvalitet 
  • Certifiering inom IT-säkerhet  

Vill du bli en del av landslaget? 

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hans Gabrielsson, Konsultchef, via hans.gabrielsson@atea.se alternativt telefonnummer 070-940 2649. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
­ 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
 
Sundsvall
2019-06-02
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer