Konsultchef Gävle/Hudiksvall

Gävle
2019-03-29
Din roll i laget 
 
I rollen som konsultchef leder och coachar du ett team av kompetenta medarbetare i Gävleborg tillsammans med dina tre kollegor. Du kommer samtidigt att ha ett leveransansvar för delar av våra tjänsteleveranser. Du fördelar arbetsuppgifter, säkerställer kompetensutveckling och deltar aktivt i processen att initiera nya uppdrag och kundavtal. Tillsammans med våra kundansvariga och specialister är du även en naturlig del av våra kundteam. Du kommer även att ingå i den lokala ledningsgruppen. En av dina viktigaste uppgifter kommer vara att säkerställa att konsulternas kompetenser kommer till kundnytta på bästa sätt samt att dessa ligger i linje med marknadens efterfrågan och framtida lösningar. I det ligger att skapa trivsel, undanröja hinder och verka för vår fortsatta utveckling och tillväxt. I grunden baseras vår verksamhet på våra värderingar. Arbetet kommer ge dig en variationsrik vardag med många spännande utmaningar och kundmöten. 
 
Vårt erbjudande till dig 
   
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till det svenska landslaget inom informationsteknologi. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.   
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
 
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och utveckla människor. Vi vill även att du har god teknisk kompetens kring IT och innovativa lösningar som gör att du kan föra en dialog med dina kollegor, medarbetare och kunder. Du har arbetat som ledare i någon form där du haft ansvar för att fördela arbete och stödja ett lag i att nå sitt mål. För att lyckas med uppdraget som konsultchef behöver du ha ett starkt eget driv, ett intresse för människor och en god förmåga att se helheten samtidigt som du engagerar och motiverar teamet att nå uppsatta mål. Som person är du genuint intresserad av att se varje medarbetare i vardagen liksom att lyssna på våra kunders behov. Du har en stark affärsmässig sida och en god kommunikativ förmåga. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt. 
 
I denna rekrytering samarbetar Atea med Clockwork Bemanning och rekrytering. Du söker tjänsten via https://clockworkpersonal.se/annons/5443/ Senaste ansökningsdag är 29 mars. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Pernilla Antonsson via pernilla.antonsson.@clwork.se Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!
Gävle
2019-03-29
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer