Systemutvecklare Full-stack / .NET / Automation

Systemutvecklare Full-stack / .NET / Automation

Göteborg
Sista ansökan 2019-03-31

Är du innovatör och vill bygga produkter som förändrar IT i Sverige? Just nu söker Atea Global Services i Göteborg dig som vill jobba som systemutvecklare med fokus på automation och självbetjäning av IT-tjänster. Nu har du chansen att bli en del av en organisation som värdesätter individens utveckling och gemensam arbetsglädje.
 
”Jag upplever att AGS har en fantastisk balans som ger mig utrymme för kreativitet, utveckling och chans att påverka. Det jag gillar mest är nog att vi har erfarenhet och en stark grund att stå på medan vi samtidigt har en entreprenörskänsla i företaget som jobbar med aktuella och spännande lösningar.” - Jonatan Vikström, Atea Global Services 
 
Din roll i laget 
I rollen som systemutvecklare blir din uppgift att arbeta i agila team för att utveckla mjukvaruprodukter för automation av IT-tjänster. Arbetet sker på Ateas kontor i Mölndal och du kommer bli en del av en grupp av c:a 10 andra utvecklare och testare som arbetar i två team med våra produktportföljer.  
 
Du erbjuds en utvecklande roll där nya utmaningar ständigt kommer finnas, och där du har goda möjligheter att sätta din prägel på våra produkter såväl som på vår teknikstack. Utöver arbetsuppgifterna värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats där utrymme finns för engagerande aktiviteter både under och utanför arbetstid. 
 
Vårt erbjudande till dig 
Vi är en unik utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och organisation. Vi utvecklar nya produkter, utvecklas ständigt inom våra processer och stöttar gärna egna initiativ för att bygga kompetens och trivsel. Vi bygger vårt arbetssätt på coachande förhållningssätt, på lust att lära och utvecklas och stor flexibilitet och anpassningsförmåga.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av lust och vilja att utveckla sig själva och oss som organisation. 
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du är en driven kodare som trivs med att pröva nya saker och gärna vill hitta en snygg lösning på utmanande problem. Du stimuleras av att samarbeta i team och gör lika gärna dina åsikter hörda som du lyssnar på andras. 
 
För att lyckas i tjänsten som systemutvecklare bör du ha följande kompetens: 
  • Högskole- / yrkesutbildning inom Data / IT eller dokumenterad erfarenhet.  
  • Erfarenhet av agil systemutveckling, gärna i .NET-arkitektur eller i molnbaserade lösningar 
  • Svenska och engelska i tal och skrift 
  • Erfarenhet av följande språk, plattformar, koncept eller ramverk är meriterande:
    .NET, C#, TypeScript, JavaScript, PowerShell, Azure, Angular, Office365, AWS, Microservices, ActiveDirectory, Machine Learning, NoSQL 
 
Vill du bygga framtidens IT med oss? 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl Stein, Produktchef, via carl.stein@atea.com alternativt telefonnummer 073 348 48 93. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
 
Atea Global Services eftersträvar ett modernt och trivsamt arbetsklimat och värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea är marknadsledande inom IT-infrastruktur i Norden och Baltikum och har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns på 87 orter i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Lettland, Litauen och Estland och har över 7000 kompetenta medarbetare inom alla områden. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer