Junior informationssäkerhetskonsult

Junior informationssäkerhetskonsult

Jönköping
Sista ansökan 2019-02-24

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för it- och informationssäkerhet? Just nu söker vi på Atea Jönköping dig som nyligen har eller kommer ta examen med inriktning mot informationssäkerhet, eller liknande område, som vill utvecklas i rollen som konsult inom informationssäkerhet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea. 
 
Din roll i laget 
Du kommer att ingå i vår lokala säkerhetsgruppering där du tillsammans med våra övriga konsulter inom området får lära dig mer kring informationssäkerhet, men också leverera ute hos våra befintliga kunder tillsammans med teamet. Som informationssäkerhetskonsult ligger stort fokus på kontakten med kunden och deras verksamhet. Ditt uppdrag är att tillsammans med kunden hitta lösningar som skapar verksamhetsnytta. Detta innebär att du diskuterar tekniska detaljer och förutsättningar såväl som hjälper kunden att sätta tekniken i sitt sammanhang. 
 
En stor del av vardagen kommer bestå av arbete mot, eller på plats hos kund. Det kan handla om små och stora uppdrag, projekt eller förvaltning. Förstudier och analyser kommer också ingå i dina arbetsuppgifter. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som junior informationssäkerhetskonsult är:  
• Hjälpa kunden att hitta lösningar som skapar verksamhetsnytta. 
• Genomföra förstudier och analyser. 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Atea. Vi söker dig som kan stå för Ateas värdegrund vilken är; personligt ansvar, laget före jaget och att brinna för det vi gör. Vi ser därför att du som person är idérik, drivande och har ett genuint intresse för it, särskilt informationssäkerhet.  
 
Du är innovativ och motiveras av att hitta effektiva och praktiska lösningar på de utmaningar du ställs inför i din arbetsvardag. Vidare ser vi att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och att du har en förmåga att ta och agera utifrån eget initiativ. Du är affärsmässig och bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande samt trovärdigt intryck. 
 
För att lyckas i tjänsten som junior informationssäkerhetskonsult bör du ha följande kompetens:.  
• Känna väl till gällande lagar och regelverk, till exempel GDPR, ISO27000 och PCI DSS.  
• Vara lyhörd, verbal, strukturerad och självgående.  
• Förmåga att tala inför grupp och kunna hålla mindre utbildningar/presentationer.  
• B-körkort 
• Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift. 
 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Jarelv, konsultchef, via henrik.jarelv@atea.se alternativt telefonnummer 036 - 34 82 90. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer