Erbjudandeansvarig Asset Management

Erbjudandeansvarig Asset Management

Stockholm
Sista ansökan 2019-03-10

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Product Services dig som vill jobba som erbjudandeansvarig för våra asset managementtjänster. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
Din roll i laget 
Antalet uppkopplade it-enheter ökar för varje dag, liksom utmaningen att optimera nyttjandet och hanteringen genom hela livscykeln. Ateas unika stödsystem Atea Asset Management är en viktig komponent i vår produktleverans samt en central del i många av våra affärserbjudanden. Vi söker därför en driftig och lösningsorienterad erbjudandeansvarig som verkligen brinner för att utveckla och paketera tjänster och koncept inom området asset management. 
 
Ditt uppdrag är att lyfta vårt erbjudande för våra asset managementtjänster till nya höjder genom en smart paketering med fokus på maximalt kundvärde. Du agerar i din roll som ambassadör för ditt erbjudandeområde och äger ansvaret för att erbjudandet:  
  • Är tydligt beskriven och att Ateas säljkår känner till erbjudandets innehåll och kundvärden 
  • Och alla ingående leveransenheter och tjänstekomponenter fungerar optimalt 
  • Löpande utvecklas och anpassas för att tillföra bästa kundvärde 
I rollen ingår även omvärldsbevakning och ett nära samarbete med vårt kvalitetsteam. 
 
Vi vill mer och håller ett högt tempo, i detta behöver du vara ihärdig, driven, självgående och sporras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar där du utmanas i att vara flexibel och kreativ. 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser: 
Vi tror att en bakgrund som projektledare, med förmågan att driva såväl övergripande planläggning som att vara operativ i det dagliga arbetet, är en bra utgångspunkt. Struktur, förmågan att navigera och skapa nätverk i en stor organisation samt ett målstyrt förhållningssätt är viktiga egenskaper. 
 
Erfarenheter av asset management-arbete och tillhörande stödsystem är meriterande, precis som en bakgrund med ansvar för att driva projekt med fokus på tjänste- och erbjudandeutveckling.  
 
Vi söker helt enkelt dig som vill vara med och bygga branschens bästa tjänsteerbjudande för asset managementtjänster, samt arbeta nära Ateas finansenhet och vår viktiga satsning på it-ekonomi. Till din hjälp har du all Ateas kunskap, erfarenhet och alla medarbetare. Du kommer att ingå i ett team med fem medarbetare, som är en del av Atea Product Service som består av drygt 200 medarbetare, och du rapporterar till Chef Erbjudande APS. 
 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joel Lindquist, Chef Erbjudande Atea Product Services, via joel.lindquist@atea.se alternativt telefonnummer 046-16 34 34. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer