Cloudspecialist med fokus på DevOps/Automation

Cloudspecialist med fokus på DevOps/Automation

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Sista ansökan 2019-01-31

Har du erfarenhet av att arbeta med DevOps, Automation, kodning samt molnteknik så som Azure, AWS, Google Cloud och är redo att ta dig an nya utmaningar? Kanske är du systemkonsult som vill växa inom området eller en seniorkonsult som vill vara drivande i Ateas starkt växande expertteam inom molninfrastruktur och molnbaserade tjänster.  
 
Atea erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i IT-infrastruktur. 
 
Din roll i laget 
Atea har en stark position inom IT-infrastruktur och Ateas erbjudande sträcker sig hela vägen från datacenter via hybrid IT-infrastruktur till rena molntjänster. Som Cloudspecialist får du en central roll i arbetet med den förflyttning våra kunder gör mot olika typer av molnlösningar och blir en del av vårt expertteam inom området. Beroende på vad du tar med dig för erfarenhet kommer du att få vara delaktig i att utforma, leverera och/eller implementera lösningsförslag inom olika molntekniker så som Azure, AWS samt Google Cloud men även automatiserade lösningar där det krävs kodningskompetens. Atea satsar och växer nu med konsulter inom DevOps/Automation samt Microsoft Azure, Amazon och Google Cloud. Här finns alltså chansen att forma din roll efter dina intresseområden. 
Du kommer att bli en del av ett team och ett företag där lagarbete är nyckelordet och vi ställer upp för varandra. Vi har en bred teknisk repertoar och du kommer att få jobba i projekt tillsammans med några av branschens vassaste experter som delar med sig av sin best practice genom mentorskap. 
 
För att lyckas i rollen behöver du erfarenhet av:  
Du har troligen arbetat i olika typer av utvecklingsprojekt med att utveckla och etablera molntjänster inom Microsoft Azure, Amazon eller Google Cloud. 
Du känner dig hemma i DevOps-världen i gränslandet mellan utveckling och applikationsdrift. 
Vi tror att du har en god grund i tekniker som .NET, javascript, json och C# men har även en nyfikenhet på och erfarenhet av .. 
 • Hybrid Cloud 
 • Microsoft Azure och AWS 
 • IaaS, PaaS och serverless 
 • DevOps/Automation 
 • Utveckling/Kodning 
 • Powershell 
 • Containerbaserad arkitektur på exempelvis Kubernetes, Docker, Service Fabric eller liknande 
 • Databaser & Integrationer 
 • Att ha arbetat med hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation till support 
 • Att ha arbetat i projektform 
 • Att inneha B-körkort 
Meriterande: 
 • Certifiering inom Microsoft Azure och/eller AWS 
 • Förståelse för infrastrukturen i Microsoft Azure och AWS 
 • Förståelse för IoT  
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling, dokumentation och framför allt service i alla riktningar är en självklarhet. Du sporras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar. Vidare har du en positiv inställning till förändring och driver din egen utveckling framåt. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Affärsmässighet är en självklarhet för dig och att bygga relationer med våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som Cloudspecialist bör du ha följande kompetens: 
 • Relationsskapande och serviceinriktad  
 • Driven och utvecklingsbenägen 
 • Kommunikativ 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Gussing, via ulrika.gussing@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. 
 
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer