Account Manager

Account Manager

Örnsköldsvik
Sista ansökan 2019-02-28

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar. 
 
Atea i Örnsköldsvik 
För att möta den ökade efterfrågan på våra tjänster och vårt erbjudande i Örnsköldsvik, Kramfors och Sollefteå söker vi nu en Account Manager. Atea Örnsköldsvik består av en härlig mix av olika typer av individer med varierande kompetenser inom mängder av områden. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling och driva våra kunder framåt i digitaliseringen. Till din hjälp har du ett av it-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för it och en vältrimmad leveransorganisation. 
 
Din roll i laget 
Säljgruppen består idag av tre personer som jobbar mot privata och offentliga kunder inom Örnsköldsvik, Kramfors och Sollefteå Kommun. Som Account Manager ansvarar du för att identifiera och driva affärsmöjligheter både på befintliga och nya kunder samt skapa lönsamhet och kundnöjdhet. Du kommer agera rådgivare och arbeta med såväl strategiska som taktiska frågor. Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur med många formella och informella aktiviteter där det även finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv och vår verksamhet.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Account Manager är: 
  • Bedriva försäljning av Ateas produkter och tjänster.   
  • Skapa förståelse kring kundernas verksamheter och bygga långsiktiga relationer med både kunder och samarbetspartners.   
  • Etablera och följa upp kundplaner.   
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Vi söker dig som är målmedveten och lyhörd med förmågan att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer. Du har erfarenhet av relationsbaserad försäljning mot privat och offentlig förvaltning med fokus på långsiktighet och förtroende. Du sätter höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Du planerar ditt arbete effektivt, är affärsmässig och prioriterar väl för att hålla deadlines och leverera resultat. Med din positiva inställning ser du möjligheter och bidrar till en god stämning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   
 
För att lyckas som Account Manager bör du ha följande bakgrund:  
  • Minst 5-års dokumenterade erfarenheter inom försäljning.  
  • God vana inom Office 365 och grundläggande kännedom inom it. 
  • Det är meriterande med ett upparbetat lokalt nätverk i Ångermanland.
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur med tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? 
 
Ansök och bli en av oss
Skicka in din ansökan redan idag via "Sök tjänsten"-knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 28 februari 2019. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Fredrik Östman fredrik.ostman@atea.se eller telefon 0660-860 89. 
 
Välkommen till Atea!
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer