IT-tekniker

IT-tekniker

Linköping, Norrköping
Sista ansökan 2019-01-06

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Har du ett stort intresse av it samtidigt som du gillar att ge service och bemöta människor? Atea i Östergötland fortsätter att växa och just nu söker vi dig som vill jobba som it-tekniker med fokus på support, drift och utbyten av datorer. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea.  
 
Din roll i laget  
I rollen som it-tekniker kommer du att hjälpa Ateas kunder med olika typer av it-relaterade arbeten, främst inom klientområdet. Du kommer att jobba som konsult med spännande och ansvarsfulla uppdrag med stora möjligheter att utvecklas. I arbetsuppgifterna ingår bland annat användar- och datorsupport, driftstöd, administration, datorutbyten, installation och konfiguration av datorer.  
 
Du kommer att ingå i ett härligt team som har stor gemenskap och nära till skratt. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som it-tekniker är:  
• Hjälpa Ateas kunder med it-relaterade problem och användarsupport.  
• Samordna, organisera och byta ut datorutrustning.  
• Installation och konfiguration av datorer och telefoner.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
I ditt arbetssätt är du noggrann och fokuserad på att nå uppsatta mål samt leverera en god kvalité. Du ger inte upp i första taget utan fortsätter tills problemet är löst eller arbetet är gjort. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter där du snabbt kan förändra både ditt synsätt och tillvägagångssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som it-tekniker bör du ha följande kompetens:  
• Minst 1 års erfarenhet inom it- och användarsupport.  
• Goda kunskaper inom Microsoft OS (Windows 10), Office 365 och hårdvara.  
• Erfarenhet av kundhantering och koordinering.  
• Det är meriterande med erfarenhet av ITIL eller motsvarande.  
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isabelle Johansson, Konsultchef, via isabelle.johansson@atea.se alternativt telefonnummer 011 - 19 46 07. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer