Systemkonsult med hög generalistkompetens

Systemkonsult med hög generalistkompetens

Oskarshamn
Sista ansökan 2019-03-03

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Oskarshamn dig som vill jobba som generalistkonsult med fokus på att vara med och etablera Atea på marknaden i Oskarshamn. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea  
 
Din roll i laget  
I rollen som generalistkonsult kommer du arbeta både praktiskt och strategisk där du hjälper våra kunder med din generella kompetens inom it. Merparten av din tid kommer vara ute hos våra kunder som finns både inom offentlig och privat sektor. Hos våra kunder kommer du att fungera som rådgivare. Du kommer att vara involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation. En del av arbetet kommer utgöras av att hjälpa till med att hitta nya kunder och affärer. Du kommer att ingår i ett framgångsrikt team med erfarna specialister till ditt stöd. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som generalistkonsult är:  
• Jobba praktiskt och strategiskt hos kunderna.  
• Fungera som rådgivare till kunderna.  
• Jobba med hela leveranskedjan.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du trivs med att arbeta under frihet samtidigt som du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver vidare processer. Du känner ett stort engagemang för ditt arbete och söker aktivt utmaningar samt utvecklingsmöjligheter. Genom din goda struktur och prioriteringsförmåga klarar du av att hantera flera uppdrag och projekt parallellt genom din goda struktur och prioriteringsförmåga. I yrkesmässiga sammanhang upplevs du som utåtriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som generalistkonsult bör du ha följande kompetens:  
• Minst två års erfarenhet från it-branschen.  
• Goda kunskaper inom Microsoft Windows Server 2012/2016, Windows 10 och Active Directory.  
• Ett upparbetat lokalt nätverk inom branschen i Oskarshamn.  
• Kunskap inom nätverk, Powershell, SQL, Azure, Office365 och Exchange är meriterande.  
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Elmqvist Olsson, konsultchef, via caroline.elmqvist-olsson@atea.se eller 070 - 221 91 36. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  
 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer