Laddar meny
Innesäljare

Innesäljare

Stockholm
Sista ansökan 2018-04-28

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Atea i  Stockholm
Atea Region Stockholm består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling. 
 
Din roll i laget 
I rollen som innesäljare stödjer du ansvarig säljare i förvaltningen av den produktbaserade försäljningen på Ateas kunder. Du säkerställer en väl fungerande leverans, upprätthåller relationer med kunder och leverantörer samt agerar produktrådgivande. 
 
Du arbetar i team som gemensamt hanterar inkommande ärenden på telefon, mejl och till våra ordersystem. 
Du är också utpekade kunders primära kontaktperson för dagliga frågor med ansvar för bl.a. leveransuppfölning och underhåll av kundanpassad inköpsportal.    
 
Du som person är en affärsmässig relationsskapare. Du ser möjligheter och är inte rädd för att ta initiativ. Du har god förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer då arbetet kräver samarbete med både kunder, leverantörer och kollegor internt inom Atea.  
 
Som Innesäljare arbetar du organiserat med en bra struktur, du är effektiv och analytisk för att skapa mervärde och möjligheter för dina kunder.  
 
För att lyckas som Innesäljare behöver du:  
  • Erfarenhet inom IT-försäljningsbranschen  
  • Generell kunskap om IT-produkter 
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift 
  • Grundläggande kunskap i Officepaketet 
  • En hög servicekänsla 
  • Meriterande egenskaper inkluderar: 
  • Erfarenhet av Microsoft Navision 
  • Utbildning inom IT 
  • Erfarenhet av Innesälj/kundservice inom IT-infrastruktur 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? 
 
Ansök och bli en av oss 
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är den 28 april. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Innesälj Anne Lindegren, anne.lindegren@atea.se eller telefon: 08-470 81 09 
 
Välkommen till Atea!
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 500 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 27,9 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer