Laddar meny
Supporttekniker till onsite uppdrag

Supporttekniker till onsite uppdrag

Göteborg
Sista ansökan 2018-08-24

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Atea i Göteborg
Atea Service & Solutions består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling.  
 
Din roll i laget  
Just nu utökar vi vårt on-site team, då Ateas konsultverksamhet växer för fullt!  
Vi söker dig som har arbetat inom IT-Support (1st, 2:nd och 3:rd line) eller i en roll som IT-generalist i ett par år. Som person tror vi att du är driven och strukturerad i ditt arbete. Det innebär att du är flexibel och gärna tar dig an utmaningar och tar ansvar för dina beslut. Vi ser att du är en person som trivs med att ge service och skapa en god relation med våra kunder.  
 
För att lyckas som Supporttekniker behöver du:  
• Ha ett brinnande intresse för IT och service.  
• Vara lösningsorienterad och initiativtagande.  
• Ha bra kunskap om Microsofts standardapplikationer och operativsystem.  
• Vara bekväm att föra diskussioner på både svenska och engelska.  
• B-körkort 
Meriterande egenskaper inkluderar:  
• Erfarenhet och god kunskap om Active Directory eller Office 365.  
• Erfarenhet av Apples operativsystem och applikationer.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 24 augusti. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryterare, madeleine.ohlin@atea.se
 
Välkommen till Atea!  
 
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börs.  
 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer