Laddar meny

Affärsrådgivare till Atea Finance

Göteborg
Sista ansökan 2017-10-20

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Ateas Finansbolag söker en specialist inom it-ekonomi 
Atea Finance AB är helägt av Atea och erbjuder finansieringslösningar till Ateas kunder. Atea Finance AB består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Vi är representerade över hela landet från norr till söder. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling. 
 
Din roll i laget 
Det svenska samhällets digitalisering innebär stora möjligheter för våra kunder. Vi söker dig som brinner för strategisk försäljning och som vill jobba målmedvetet med rådgivning till våra kunder i deras investeringsbeslut.  
  
Vi tror på ett utmanande förhållningssätt och arbetar med långsiktig, målmedveten och strategisk bearbetning av befintliga och potentiella kunder. Till din hjälp finns hela Ateas samlade kompetens, ett erbjudande i landslagsklass samt strategiska partnerskap med världsledande leverantörer.  
  
Vi vill vara den partner som hjälper våra kunder att sätta upp och nå höga mål. Att förverkliga visioner.  
 
Arbetet innebär i huvudsak att:  
Lära känna våra kunders verksamhet samt bearbeta dem på alla nivåer, med utgångspunkt hos beslutsfattare.  
  
Boka mängder av besök där du presenterar och bär ut Ateas erbjudande inom finansiering och Asset Management. Agera utmanande och rådgivande, se till att rätt erbjudande adresseras vid rätt tillfälle.   
  
Arrangera och delta i nätverksträffar, workshops och kundaktiviteter där du inspirerar genom att sprida nya idéer och goda exempel.  
  
Driva säljprocessen tillsammans med Ateas kundteam och på ett strategiskt sätt hitta rätt väg framåt för varje kund. Samverka med alla övriga delar på Atea och våra partners för att göra kundens vardag så effektiv som möjligt.   
  
Förhandla erbjudandet och göra egna avslut, med eget ansvar för resultat och budget.
 
För att lyckas som rådgivare inom IT-ekonomi och asset management behöver du:  
• Erfarenhet av uppsökande försäljning. 
• En utåtriktad personlighet. 
• Ett starkt driv, vinnarinstinkt och nyfikenhet. 
• Intresse av it, ekonomi och dess verksamhetsnytta. 
• Körkort
 
Meriterande egenskaper inkluderar: 
• Eftergymnasial utbildning. 
• Utbildning inom sälj och eller it. 
• Erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning. 
• Erfarenhet av finansiering och asset management. 
 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? 
 
Ansök och bli en av oss 
Så, är du sugen på att ta nästa steg, in i en riktigt vass och rolig organisation? Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 20 Oktober.  
 
I den här rekryteringen samarbetar Atea med AMGA AB. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Edin på 073-511 54 53 eller via mail, martin.edin@amga.se  
 
 
Välkommen till Atea!  
 
 
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börsen. 
 
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer