Laddar meny

Projektledare

Västerås
Sista ansökan 2017-10-22

Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur   
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.   
  
Atea i Västerås  
Atea består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling.  
  
Din roll i laget  
I rollen som Projektledare kommer du att få möjlighet att arbeta både som konsult ute hos våra kunder och i Atea-ledda leveransprojekt. Vi driver många olika typer av projekt inom vitt skilda delar av IT-infrastrukturområdet. Projekten som bedrivs håller varierande komplexitet och omfattar såväl it- som affärsverksamhet i olika grad. Våra kunder genomgår en digital förändringsresa där du kommer att ha en nyckelroll som projektledare. Exempel på typer av projekt är utrullningsprojekt, migreringsprojekt, införandeprojekt, transitions- och transformationsprojekt etc. Områden som vi verkar inom är bl.a. klienthantering, datacenter och kommunikation, samverkan, IT-säkerhet, mobilitet, print, informationssäkerhet, it-rådgivning samt molntjänster etc.   
  
För att lyckas som projektledare hos oss behöver du:   
Vara en målinriktad och initiativtagande person som motiveras av att leda arbetsgrupper mot uppsatta mål. Du är bra på att kommunicera, skapa relationer och ger ett förtroendeingivande intryck.   
- Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet i rollen som projektledare. 
- Erfarenhet av att arbeta som konsult och/eller hantera kundrelationer.   
- Ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag.   
- God kunskap om projektmodell, exempelvis PPS, PRINCE2, PMI m fl.   
- Meriterande är certifiering inom projektledning så som PMI, PMP, PRINCE2 eller motsvarande. 
- God samarbetsförmåga.  
- Inneha körkort B. 
- Behärska svenska och engelska i tal och skrift. 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
  
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via "Sök tjänsten"-knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 22:a oktober 2017.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Holm, Konsultchef, marie.holm@atea.se eller telefon: 021-80 58 36.  
  
Välkommen till Atea!  
 
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 500 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 27,9 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.  
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer