Laddar meny

Konsult AV video

Stockholm

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  

Atea AVK
(Affärsområdet för Audiovisuell kommunikation) består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling.  
 
Din roll i laget  
Som AV-konsult för Ateas affärsenhet AVK kommer du att arbeta med driftsättning och felsökning av AV-system, stötta säljare vid framtagning av tekniska lösningar och bidra till att utveckla AVK:s affärsområde genom spännande utvecklingsprojekt. Uppdragen varierar i omfattning och geografi samt i varierande komplexitet.
 
För att lyckas som AV konsult behöver du:  
• Ett brinnande intresse för styr- ljud och bildteknik  
• Viss erfarenhet av montering och installation av teknisk utrustning  
• Viss erfarenhet av att ha använt eller arbetat med audiovisuell teknik  
• Grundkunskaper i officepaketet, gärna även CAD  
• Körkort B  
 
Du behöver vara ansvarstagande och ha god samarbetsförmåga, visa engagemang, vara självgående och trivas i en arbetsmiljö som har högt tempo med stora och små utmaningar. Resor i tjänsten förekommer.  
 
Meriterande egenskaper inkluderar:  
• Glädje av teamarbete  
• Lösningsfokuserad  
• Ansvarsfull  
• Kunna se helheten  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 28 Februari 2017. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Erik Hansson, erik.a.hansson@atea.se eller telefon: 0920-38539  
 
Välkommen till Atea!  
 
 
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 500 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 27,9 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.  
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer