Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till It-konsulter

Projektledning och IT Service Management

Atea kan stödja din verksamhet med projektledare, projektadministratör, förvaltningsledare, processledare, kvalitetssäkrare och erfarna konsulter inom service management.

Hos oss hittar du såväl generella projektledare som projektledare med specialisering på till exempel klientutrullningar, migreringsprojekt, systemutvecklingsprojekt eller rena förändringsprojekt inom olika verksamheter.

Projekten kan omfatta åtaganden från 100 till mer än 30 000 timmar. Atea kan stötta med projektledning som till exempel att leda en affärsmässig förvaltningsprocess och förvaltningsorganisation, antingen på verksamhets- eller på it-sidan.

Våra projektledare har kompetens inom flertalet på marknaden förekommande projektstyrningsmetoder såsom PPS, Props och Prince2. Det viktigaste är emellertid den omfattande erfarenheten av att driva projekt både i uppdrag som resurskonsulter ute hos kund. Däribland annat även i större leveransprojekt avseende lösningsleveranser från Atea.

Våra Service managementkonsulter hjälper till att upprätta och säkerställa leveransförmåga över tid. Våra konsulter värnar om att affärsvärdet i Ateas tjänster realiseras och stöttar våra kunders kärnverksamhet. Med olika typer av verktyg, metoder och plattformar hjälper vi våra kunder att växa inom service management. Via ett strategiskt ledarskap bidrar vi med råd och vägledning i våra kunders digitala resa.

Är du i behov av en it-konsult?

Kontakta din kundansvariga säljare/lokala representant om du vill veta mer.

Tillbaka till It-konsulter
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer