Hoppa till huvudinnehåll

Ta chansen att utöka din kunskaper med vårt fördjupande innehåll fullspäckat med insikter och fakta och en stor dos av ”så fungerar det”.

White papers

De juridiska beskeden ger stora möjligheter att göra rätt

Sedan i sommaren 2023 är det grönt ljus att använda svenska och amerikanska molntjänster på ett bredare sätt. Ta del av vårt White paper som förklarar vad det innebär för dig.

Undersökningen: Svenska folket och AI 2023

Undersökningen har för sjätte året i rad genomförts av Insight Intelligence i samarbete med bland annat Atea. Mycket spännande attityder till AI framkommer i rapporten, en unik rapport där vi kan jämföra siffror så tidigt som från 2018.

Handbok för resan inom Intelligent Automation

Så lyckas du med intelligent automation i din verksamhet.

7 steg för att få koll på Mac i din verksamhet

Egentligen är det ganska enkelt. Använd dina befintliga verktyg för att få till både ökad användarvänlighet och en säkrare miljö. Vi guidar dig.

Kravguiden

En guide för hur man som inköpare kan ställa relevanta hållbarhetskrav som både ger effekt och som är hanterbara för den egna organisationen.

Förläng livslängden för it-produkter

Ta del av åtgärder som medlemmarna i nätverket Leadership for Change har vidtagit för att förlänga livslängden för sina it-produkter och minska förbrukningen av resurser.

Var befinner du dig i resan till molnet?

Få tillgång till en komplett guide byggd på lång erfarenhet av att hjälpa verksamheter i alla storlekar och branscher.

Blockchain - en möjliggörare för många branscher

En guide som lär dig det viktigaste om Blockchain; Så funkar det, 7 skäl att satsa, 5 fallgropar och tips på vägen och så kommer du igång.