Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Digital arbetsplats

Atea Smartphone - återta kontrollen av företagets mobila enheter

Många organisationer har utmaningar med sina mobila enheter. Genom en smart tjänst kan detta vara ett minne blott.

Ökad kontroll ger miljövinster och kostnadsbesparingar

Både medarbetare och arbetsgivare är överens om att telefonen är ett av de viktigaste arbetsverktygen i en medarbetares vardag. Ändå har de flesta organisationer inte kontroll kring vilka telefoner som finns i verksamheten och vilka kostnader de tillför. 

Atea Smartphone hjälper organisationer att ta kontroll över företagets mobila enheter, och ser samtidigt till att de hanteras på ett hållbart sätt med ett garanterat återtag i slutet på varje livscykel. 

 

Vad ingår i tjänsten?

Med Atea Smartphone får du:

Utbyte av enhet där du är

Kostnadsfri utbytespool

Inventarie- och livscykelhantering

Användarstöd och support

Miljövänlig återvinning

Ny mobil direkt
Om din smartphone slutar fungera får du en ny redan nästa arbetsdag oavsett om du befinner dig på kontoret, reser eller arbetar hemifrån. Servicen gäller i bland annat Västeuropa, USA och Kina.
Fri utbytespool
Om olyckan är framme behöver du inte köpa en ny telefon för att ersätta den gamla. I månadskostnaden ingår ett antal kostnadsfria utbyten.
Miljövänlig hantering
Oavsett om du ska byta samtliga eller några smartphones ingår alltid en säker och miljövänlig hantering. Andrahandsvärdet kommer er tillgodo och räknas ut efter årsmodell och slitage. En Iphone 6 i gott skick är värd cirka 1 500 kronor.
Förstärkt säkerhet
I konceptet ingår Enterprise Mobility Management, EMM, som gör att du ser var telefonerna är och kan göra förändringar på distans, exempelvis radera företagsspecifik information eller uppdatera mjukvara.
Support för dina medarbetare
Du behöver inte längre guida medarbetarna för rätt inställningar i mobilen. De ringer eller mejlar direkt till specialisterna som hanterar alla frågor som rör Atea Smartphone.
Klara att använda
Mobilerna är konfigurerade med rätt inställningar och appar. De äldre telefonerna lämnar du i en låda som hämtas och återvinns.
Förlängd garanti
Med Atea Smartphone förlängs garanti-tiden från 12 till 24 månader. Om en mobil får en skada som omfattas av garantin byter Atea ut den utan att det påverkar utbytespoolen.
Tillbaka till Digital arbetsplats
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer