Tillbaka till Datacenter

Trygg resa mot molnet med Atea CloudTrack

Du kan vara trygg i din resa till molnen - var du än befinner dig. Vi hjälper dig med en strategi för att din organisation ska få en modern it-miljö. Vi guidar dig i valet av moln bland alla alternativ som finns, vi stöttar dig vid migreringen av din data och hanterar drift och övervakning.

Vart befinner du dig i resan mot molnet?

Atea CloudTrack är rätt i alla lägen och du kan välja bara en del eller hela konceptet oavsett var du befinner dig i din resa mot molnen.

För att förstå de olika delarna kan du läsa mer om varje steg nedan.

👉 Uppstart | PåbörjadMigrering | Modernization | Få kontroll | Överblick kostnader | Säkerhet | Arbetsplats 

Illustrativ bild över alla delar i Atea CloudTrack

Frigör kraft i molnet

CloudTrack Strategy

Din strategi mot molnet

Tillsammans har vi en heldagsworkshop med våra it-arkitekter då vi påbörjar resan mot molnet. Vi diskuterar definitioner och begrepp för att skapa samsyn, belyser affärsnyttor och affärsrisker samt identifiera parametrar för att avgöra var molntjänster skulle passa i er verksamhet.

Utforska CloudTrack Strategy

CloudTrack Governance

Är molnresan påbörjad men ni har hamnat i läget ”Var tog vägen, vägen”?

I Atea CloudTrack Governance får du som kund hjälp med en process så ni kan jobba med dessa frågor långsiktigt. Låt oss hjälpa dig med bland annat regler, förordningar och avgränsningar, så kommer molnresan bli strukturerad, förutsägbar och säker.

Utforska CloudTrack Governance

CloudTrack Migration

Du får hjälp att få rätt sak på rätt plats.

I Atea CloudTrack Migration finns verktyg och metoder för att lösa flytten på ett smidigt sätt. Du får tillgång till den senaste kompetensen och de bästa metoderna genom våra specialister samt stöd igenom hela resan, från start till mål.

Utforska CloudTrack Migration

CloudTrack Modernization

En plattform med förutsättningar för innovation i verksamheten

Atea CloudTrack Modernization är en sammansättning av olika tjänster i ett erbjudande som hjälper dig att snabbt få upp en modern it-miljö som snabbt ger er förutsättningar för att få kraft av innovationen i er organisation och verksamhet.

Utforska CloudTrack Modernization

CloudTrack Management

En plattform som ger dig full kontroll, insyn och leveransförmåga 

Atea CloudTrack Management hjälper dig under din molnresa att få kontroll, insyn och leveransförmåga. Genom ett skyltfönster kan dina medarbetare beställa funktioner och olika byggstenar som är anpassade mot deras behov från flera olika moln-leverantörer inklusive din egen lokala.

Utforska CloudTrack Management

CloudTrack Cost Optimization

Få kontroll och överblick över konsumtionen och kostnaderna

Vad är det som kostar i er molnmiljö och hur ni kan sänka kostnaderna?

Atea CloudTrack Cost Optimization ger dig den överblick du behöver. Du får hjälp att utvärdera er multicloud-miljö som ger er kontroll på kostnaderna med effektiva metoder där du bara betalar för det du faktiskt behöver.

Utforska CloudTrack Cost Optimization

CloudTrack Security

Var du än befinner dig i molnresan så är hög säkerhet en förutsättning

Genom Atea CloudTrack Security får du en objektiv säkerhetsgenomgång av ert molnprojekt oberoende av leverantör. Vid avslut har du en kundunik analys med rekommendationer, redo att användas som beslutsunderlag inför verksamhetens fortsatta förflyttning.

Utforska CloudTrack Security

CloudTrack Workplace

Morgondagens arbetsplats idag

Genom att sätta användaren i centrum med rätt verktyg skapar man arbetsglädje, ökat engagemang och högre produktivitet. Atea CloudTrack Workplace ger dina medarbetare rätt förutsättningar för att uppnå en modern arbetsplats.

Utforska CloudTrack Workplace
Tillbaka till Datacenter
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer