Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Våra kontor

Atea i Eskilstuna

På Atea i Eskilstuna är vi ca 80 medarbetare, 56 av dem är konsulter. På vårt kontor hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

I Eskilstuna bygger vi Sverige med it genom att ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it-lösningar anpassade för kundens behov. 

Atea i Eskilstuna representerar Atea i hela Södermanlands län och har medarbetare och kunder i framförallt Eskilstuna med omnejd. Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar, digital framtid. Vi strävar efter att vara TP2B för medarbetare, kunder och leverantörer. Vårat gemensamma mål är att vara regionens bästa arbetsplats.

När du kliver in på vårt kontor kommer du troligen mötas av både ”hej” och leenden. Vi har en kultur av att vara öppna, bjuda på oss själva och att stanna upp och prata med varandra i vardagen. Om du råkar kliva in i lokalerna när det är fika eller lunch surras det en hel del. En vanlig dag är runt 30 personer på plats, resten befinner sig ute hos kund, och några jobbar på distans.

 

Adressuppgifter

Stenmansgatan 4
632 21 Eskilstuna
Godsmottagning:
Kungsgatan 59B
632 21 Eskilstuna

Lokala kontaktpersoner

Jörgen Johansson
Jörgen Johnsson
Platschef
jorgen.johnsson@atea.se
Tomas Blixt
Tomas Blixt
Försäljningschef
tomas.blixt@atea.se
Fredrik Nilsson
Fredrik Nilsson
Konsultchef
fredrik.nilsson@atea.se
Michael Strandtoft
Michael Strandtoft
Konsultchef
michael.strandtoft@atea.se
Linda Malmqvist
Linda Malmqvist
Koordinator
linda.malmqvist@atea.se

Ska du besöka Eskilstunakontoret?

​​​​​​​Samtliga besökare går in via huvudingången på Stenmansgatan och skriver in sig i besöksmottagningssystemet.

Parkering

Om man kommer med bil så får man i samband med att man skriver in sig i besökssystemet möjlighet att skriva ut en parkeringsbiljett som man lägger i bilen i samtidigt med att man parkerar på någon av de uppmärkta besöksparkeringarna i direkt anslutning till kontoret.

Eskilstunakontoret

Varför är Atea The Place To Be?

The place to be

Det är viktigt att du som it-specialist har rätt förutsättningar i ditt arbete och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på. Ateas framgångsfaktor är våra medarbetares insatser och kompetenser. För att hålla oss ajour inom vår snabbt utvecklande bransch vill vi stötta våra medarbetares utveckling.

Våra förmåner | Vår företagskultur | Vårt hållbarhetsarbete

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Kontakta oss

?