Hoppa till huvudinnehåll

Robin Eklöw, CTO på Fastighetssnabben berättar om hur de på några månader gått från inspiration till idégenerering, pilot och slutligen produktion med generativ AI.

Från inspiration till verklighet

2023 blev ett genombrottsår för generativ AI. Det började med ChatGPT och sedan dess har utvecklingstakten bara ökat. Det har medfört att nästan alla funderar på hur de ska använda sig av generativ AI i sin verksamhet, men trots detta har väldigt få lyckats gå från tanke till verklighet. Fastighetssnabben AB bryter denna trend. Tillsammans med Atea har man lyckats på bara några månader gå från inspiration till idé, pilot och vidare till implementation.

I detta webinar kommer Robin Eklöw, CTO på Fastighetssnabben berätta om deras resa, framgångsfaktorer längs vägen, resultatet och nyttan. Vi kommer även att dela med oss av fler goda exempel där vi jobbar med olika kunder för att realisera potentialen i generativ AI.

Detta är ett webinar för dig som:

  • Funderar på hur din verksamhet kan använda sig av generativ AI
  • Undrar hur ni ska generera, utvärdera och prioritera idéer
  • Gå från handling till verklighet

Välkommen!

Johan Lennartsson
Johan guidar dig genom resan!
Johan Lennartson, Business Consultant
Skicka e-post
Tid för event
7/3 2024, 09:00 - 09:45
Sista anmälningsdag
6/3 2024
Stad
Online
Kostnad
Kostnadsfritt

Robin delar med av sig av insikter och lärdomar!

Robin Eklöw, Fastighetssnabben

CTO

Tips!

I vårt webinar den 14 mars berättar Anna Hildeland, HR-chef på Sollentuna kommun om deras spännande resa, där de samlade 150 chefer för ett gemensamt AI-hackaton och hur de nu tar med sig den kunskapen vidare i arbetet med AI tillämpningar i kommunen. 

Anmäl dig på webinaret "AI kompetens och strategi - Sollentuna kommun berättar"