Hoppa till huvudinnehåll

Atea på Sett-dagarna

Den 18-20 april deltar Atea på SETT-dagarna på Kistamässan - Den ledande mötesplatsen inom innovativt och livslångt lärande.

Vi hjälper er att dra nytta av digitaliseringens möjligheter för att ge bästa tänkbara utbildning för Sveriges elever. Med stöd av forskning och beprövade arbetssätt möjliggör vi ett framgångsrikt nyttjande av digitalisering för lärande.

Start
18/4 2023, 09:00
Slut
20/4 2023, 15:30
Var
Kista
Adress
Arne Beurlings Torg 5, Kista Visa på karta

Här möter du oss på sett

Besök oss i våra två montrar på mässan och fånga oss i mässminglet.

Monter J:02 - Atea och Intel

Välkommen att prata med oss om hur ni kan arbeta med innovation i skolan, framtidskompetenser och exempelvis hur ni genomför de digitala nationella proven på ett bra sätt.

Monter K:14 Atea

Välkommen att prata med oss och våra partners om kreativa, smarta och säkra mobila arbetssätt i skolan. Nyttja digitaliseringen på ett ändamålsenligt sätt.

Atea och Kramfors kommun

Atea och samarbetspartnern Kramfors kommun finns på plats i mässminglet och presenterar det effektiva hjälpmedlet Comvius för skolpersonalens ärenden om kränkningar, disciplinära åtgärder, frånvarutredningar och extra anpassningar för elever.

Träffa Malin Henriksson, rektor på Kramfors kommun, som kan berätta om hur applikationen växte fram utifrån personalens behov av hjälpmedel för dessa stressande och ofta ineffektivt manuellt hanterade ärenden. Vidare hjälper systemet Comvius skolledare och huvudmän att efterkomma de myndighetskrav som ständigt växer fram på området.

Du hittar oss enklast vid Ateas montrar J:02 och K:14 samt i Microsofts monter K:18.

 

Mingla på After-sett 18 april

När SETT-mässan stänger för dagen tisdag den 18 april är du och dina kollegor varmt välkomna till Atea på eftersnack och energipåfyllning.

Klockan 16.30 samlas vi utanför mässans huvudentré och promenerar tillsammans till Ateas kontor på Kronborgsgränd 1. (Håll utkik efter de blå jackorna.) Promenaden tar ungefär 15 minuter. Tar du dig dit på egen hand är våra dörrar öppna från klockan 16.45.

Vi bjuder på lättare mat, dryck och härlig musik. Utöver sedvanligt mingel får du även möjlighet att samtala med våra partners som är på plats och samtidigt tävla om fina priser.

Anmäl dig senast den 3 april.

 

atea after sett

Har du frågor?

Anna Rodriguez
Anna Rodriguez
Projektledare
anna.rodriguez@atea.se