Hoppa till huvudinnehåll

🔑 Årets tema

Kunskap och beredskap för framtiden

Hur kan vi ligga steget före det ovĂ€ntade och driva förĂ€ndring i vĂ„ra verksamheter? Just nu stĂ„r vĂ€rlden inför kompetensbrist, inflation, krigshot, energi- och klimatkris. Tiden vi lever i krĂ€ver att vi Ă€r förberedda samt har viljan, kraften och förmĂ„gan att stĂ€lla om och utvecklas. Tekniken Ă€r vĂ„r möjliggörare, men i slutĂ€ndan handlar det om oss - vi som arbetar pĂ„ Sveriges it-avdelningar och med digitalisering i verksamheten. Är du och ditt team redo?

Se hela agendan hÀr

Tid för event
26/9 2023, 08:30 - 16:30
Sista anmälningsdag
26/9 2023
Målgrupp
Alla inom it - tekniska specialister, beslutsfattare och verksamhet.
Var
Malmö
Adress
Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 4, Malmö Visa på karta
Vad kommer att hända på IT-arenan?

Vad kommer att hända på IT-arenan?

Övergripande agenda och hålltider

13:50-13:55
14:20-14:25
15:10-15:15
Avsluta dagen med en härlig energiboost

NÀr alla pass för dagen Àr slut sÄ hÄller utstÀllningen öppet en timme till. HÀr bjuder vi pÄ lite mat & alkoholfritt bubbel, mingel och eftersnack för de som önskar. Ingen anmÀlan krÀvs. 

Fullständig agenda

Är din organisation rustad för framtiden? 

På Atea IT-arena får du insikter och nycklar så att din verksamhet kan lyckas med sin digitaliseringsresa.

Som deltagare fÄr du:

đŸȘœ Kompetensutveckling för dig och ditt team
🌍 Insikter och framgĂ„ngsfaktorer för din verksamhet
đŸ€ NĂ€tverka med branschkollegor i liknande yrkesroll som dig
đŸ’„ Nyheter frĂ„n it-industrins ledande tillverkare

”VĂ€ldigt bra omvĂ€rldsbevakning, ett uppvaknande som kommer skynda pĂ„ vĂ„r verksamhets digitaliseringsomstĂ€llning.”

— Deltagare från 2022

HÄllbart och jÀvligt gott

Atea Àr pÄ en grön resa, vilket ocksÄ avspeglas i hur vi arrangerar vÄra event. En viktig ingrediens vid ett hÄllbart event, som ger stor effekt pÄ eventets totala klimatavtryck, Àr att enbart servera de proteinkÀllor som genererar lÄga klimatutslÀpp. HÀr Àr helt vegansk kost det mest klimatvÀnliga valet.

Gustav Johansson driver Sveriges största veganska matblogg ”JĂ€vligt Gott” och brinner för att göra maten mĂ€nniskor Ă€lskar bĂ€ttre och mer hĂ„llbar. 2016 vann han Sveriges största matbloggspris i kategorin ”Folkets Val”  samt uppmĂ€rksammades av tidningen ResumĂ© till en av NĂ€ringslivets 150 Superkommunikatörer, för att ha lyckats skapa en rörelse för vegansk/vĂ€xtbaserad mat. SjĂ€lvklart kommer han Ă€ven stĂ„ för menyn under dagen!

PARTNERS

PÄ IT-arenan kan du möta branschens ledande tillverkare. Ta chansen att lyssna in deras nyheter och vad de kommer visa pÄ plats - sÄ att du vet vilka du vill prata mer med redan nu.

Voister pÄ plats

Voister Àr nyhetssajten med tips, trender och branschens samlade erfarenheter inom it. Vi skriver och bevakar för alla som har behov att kunna ta del av det senaste inom sÀkerhet, it i skolan och vÄrden, digitalisering och andra snabbrörliga omrÄden.

Vi Àr pÄ plats pÄ IT-arenan i Malmö och pratar med kunder, deltagare och experter. Vill din organisation/företag vara med för att prata om er resa?

Kontakta: nyheter@voister.se

Voister

Kontakt

Åsa Friberg
Åsa Friberg
Marknadsprojektledare
Skicka e-post
Emilia Lantz
Emilia Lantz
Tf Regionchef Syd
Skicka e-post

Eventpartner