2021-06-30

Best of - I huvudet på en innovationsledare

Avsnitt 14 | Det här avsnittet är ett specialavsnitt - du kommer att få korta tillbakablickar, eller tillbakalyssningar, från de som gästat podden under det första året.

Jag har valt ut det som jag tycker har varit extra värdefullt att antingen lära mig eller fått validerat. Jag hoppas att det här avsnittet kan ge dig som redan lyssnat förnyad inspiration. Och för dig som aldrig lyssnat och kanske är ny i din roll som innovationsledare, kan kanske det här avsnittet fungera som en crash course i innovationsledning. Varsågod - här har ni ett år av poddar, sammanfattat och komprimerat.

Lyssna på avsnittet i:

  

 

 

Podcast: I huvudet på en innovationsledare

Jag är så nyfiken och vill verkligen förstå vad det är som gör att några organisationer är mer framgångsrika än andra med att förbättra upplevelsen för sina kunder, medborgare, patienter eller vem man nu finns tills för?

Jag heter Stefan Fasth och jobbar som innovationsledare på Atea och det här är podcasten där jag tillsammans med intressanta gäster försöker ta reda på hur man gör för att lyckas med innovation och digitalisering.

Till podden