Tillbaka till Våra kontor
västerås region mitt På vårt sätt

Atea i Västerås

På Atea i Västerås är vi ca 38 medarbetare, 27 av dem är konsulter. På vårt kontor hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

Vi har ett heltäckande erbjudande inom it-infrastruktur. Våra specialister hjälper dig med lösningar, från en lokalt installerad lösning till it som tjänst - det som passar din verksamhet bäst.

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar | Hållbar it

Adressuppgifter

Sigurdsgatan 21
721 30 Västerås

Kontakta oss

Maria Kolli
Platschef
maria.kolli@atea.se
Mats Sedlacek
Digital strateg/Verksamhetsutvecklare
mats.sedlacek@atea.se
Marie Holm
Konsultchef
marie.holm@atea.se

För andra året i rad är Atea i Västerås stolt sponsor av stadens enda maratonlopp – Atea Mälarmaraton.

Atea Mälarmaraton är en halv och helmaraton som går genom Västerås centrum. I år går loppet av stapeln den 21 april.

- Detta är en riktig folkfest. Förra året startade 900 löpare och vi räknar med att det kommer bli minst lika många i år, säger Johan Rinneby som är platschef i Västerås.

Bakgrunden till att Atea i Västerås sponsrar detta lopp går att finna i företagets stora satsningar på hälsa och friidrott i övrigt.

- Det här projektet ligger helt i linje med våra andra satsningar på hälsa. Vi har sedan länge ett samarbete med Svensk Friidrott vilket bland annat innebär att Atea står värd för Friidrottsgalan tillsammans med Svensk Friidrott. Vi ser många likheter med Friidrottare, liksom dem sätter Atea alltid laget framför jaget och ger järnet när det behövs, säger Johan.

För Atea är det också viktigt att inspirera medarbetare till rörelse. Nationellt görs detta genom Sverigestafetten, ett projekt där alla Ateas medarbetare får möjlighet att kämpa och ha kul ihop.

- Jag hoppas vårt engagemang i Atea Mälarmaraton också kan inspirera fler medarbetare i Västerås att börja träna. Eftersom loppet går tidigt på säsongen är det ett utmärkt lopp att börja med.

När Atea i Västerås hörde att den lokala löparkluben hade planer på att arrangera ett maraton tog Johan kontakt med dem direkt.

- Den här satsningen passar oss som handen i handsken och främjar inte bara Atea i Västerås, utan är något som alla Västeråsare och löpare från hela landet kan vara med och delta i. Atea Mälarmaraton är något vi är väldigt stolta över att sponsra, säger Johan Rinneby.

Här kan du läsa mer om loppet och anmäla dig: www.ateamalarmaraton.se

 

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer