Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Våra kontor

Atea i Uppsala

På Atea i Uppsala är vi ca 35 medarbetare, 25 av oss är konsulter. På vårt kontor hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

I Uppsala bygger vi Sverige med it genom att ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it-lösningar anpassade för kundens behov. 

När du kliver in på vårt kontor kommer du troligen mötas av både ”hej” och leenden. Vi har en kultur av att vara öppna, bjuda på oss själva och att stanna upp och prata med varandra i vardagen. Om du råkar kliva in i lokalerna när det är fika eller lunch surras det en hel del. En vanlig dag är mellan 10-15 av oss på plats, resten befinner sig ute hos kunder, och några jobbar hemifrån.

 

 

Adressuppgifter

Marknadsgatan 3H
754 45 Uppsala

Lokala kontaktpersoner

Gunnar Högberg
Platschef och Försäljningschef
gunnar.hogberg@atea.se
Jonas Eriksson
Konsultchef
jonas.eriksson@atea.se
Joanna Nordlund Dunham
Konsultchef
joanna.nordlund-dunham@atea.se

Varför är Atea The Place To Be?

Vi kan bli dina nya kollegor

Anna Ahlström, Systemkonsult

Niklas Wibäck, Systemkonsult

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.