Hoppa till huvudinnehåll
På Atea i Uppsala är vi ca 35 medarbetare, 25 av oss är konsulter. På vårt kontor hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

I Uppsala bygger vi Sverige med it genom att ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it-lösningar anpassade för kundens behov. 

När du kliver in på vårt kontor kommer du troligen mötas av både ”hej” och leenden. Vi har en kultur av att vara öppna, bjuda på oss själva och att stanna upp och prata med varandra i vardagen. Om du råkar kliva in i lokalerna när det är fika eller lunch surras det en hel del. En vanlig dag är mellan 10-15 av oss på plats, resten befinner sig ute hos kunder, och några jobbar hemifrån.

 

 

Adressuppgifter

Marknadsgatan 3H
754 45 Uppsala

Lokala kontaktpersoner

Gunnar Högberg
Gunnar Högberg
Platschef och Försäljningschef
Skicka e-post
Jonas Eriksson
Konsultchef
Skicka e-post
Joanna
Joanna Nordlund Dunham
Konsultchef
Skicka e-post

Varför är Atea The Place To Be?

Gunnar Högberg

Möt vår platschef Gunnar - din nästa chef?

"Min strävan är att du kommer att känna att du tillhör gemenskapen i Uppsalakontoret även om jobbet till största delen handlar om att prioritera kunderna."

Gunnar Högberg, Platschef

Läs om Gunnars ledarskap
Joanna

Möt vår konsultchef Joanna - din nästa chef?

"Mitt största fokus är att bana väg för konsulterna, att se till att de har vad de behöver för att kunna göra ett bra jobb"

Joanna Nordlund Dunham, Konsultchef

Läs om Joannas ledarskap

Vi kan bli dina nya kollegor

Anna Ahlström, Systemkonsult

Niklas Wibäck, Systemkonsult

Atea och Upsala IF Friidrott stärker samarbetet med Miniorlandslaget

Satsningen på Miniorlandslaget i Uppsala stärks ytterligare när it-företaget Atea i Uppsala och Upsala IF fortsätter samarbetet under hösten 2023 och förlänger initiativet till och med 2024. Förutom förlängningen av samarbetet satsar man även på fler träningspass under säsongen med förhoppningen att ännu fler barn och unga från idrottssvaga områden ska få prova på friidrott i Uppsala.

Stärker samarbetet med Miniorlandslaget

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.