Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Våra kontor

Atea - ditt lokala IT-företag i Stockholm

Atea i Stockholm är Ateas största kontor med drygt 300 medarbetare. På vårt kontor hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Tillsammans med företag från Södertälje till Uppsala bygger vi Sverige med it.

I Stockholm bygger vi Sverige med it genom att ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it-lösningar anpassade för kundens behov. 

Vi sitter tillsammans med vårt huvudkontor vilket gör att vi är drygt 800 medarbetare i våra lokaler på Kronborgsgränd i Kista.

När du kliver in på vårt kontor kommer du troligen mötas av både ”hej” och leenden. Vi har en kultur av att vara öppna, bjuda på oss själva och att stanna upp och prata med varandra i vardagen. Om du råkar kliva in i lokalerna när det är fika eller lunch surras det en hel del. En vanlig dag är runt 400 personer på plats i Ateahuset, resten befinner sig ute hos kund, och några jobbar på distans.

Adressuppgifter

Kronborgsgränd 1
164 46 Kista

Box 18
164 93 Kista

Lokala kontaktpersoner

Mikael Hellström
Mikael Hellström
Affärsområdeschef Volume/Services
mikael.hellstrom@atea.se
Joakim Wellmar
Joakim Wellmar
Regionchef Stockholm
joakim.wellmar@atea.se
Anna Slänsby
Anna Slänsby
Affärsområdeschef Digital Workplace och Försäljningschef
anna.slansby@atea.se
Daniel Skog
Daniel Skog
Försäljningschef Private
daniel.skog@atea.se
Hans Gustafsson
Hans Gustafsson
Regional Affärsområdeschef Information Management
hans.h.gustafsson@atea.se
Caroline Redegård
Försäljningschef Public
caroline.redegard@atea.se
Eva Hedin
Eva Hedin
Regional Marknadsprojektledare
eva.hedin@atea.se

Välkommen att kika in i Ateahuset

The place to be

Det är viktigt att du som it-specialist har rätt förutsättningar i ditt arbete och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på. Ateas framgångsfaktor är våra medarbetares insatser och kompetenser. För att hålla oss ajour inom vår snabbt utvecklande bransch vill vi stötta våra medarbetares utveckling.

Våra förmåner | Vår företagskultur | Vårt hållbarhetsarbete

Camilla Arenhäll

Möt vår konsultchef Camilla - din nästa chef?

"Vi hjälper varandra väldigt mycket. Seniora och juniora konsulter jobbar ofta ihop, vilket brukar uppskattas av båda parter."

Camilla Arenhäll, Konsultchef

Läs om Camillas ledarskap
Michael Almkvist

Möt vår konsultchef Mikael - din nästa chef?

"Varje medarbetare är ansvarig för sin utveckling, och jag möjliggör på alla sätt jag kan så länge som utvecklingen går åt ett håll som Ateas kunder har behov av."

Mikael Almkvist, Konsultchef

Läs om Michaels ledarskap
Anna Palmgren

Möt vår konsultchef Anna - din nästa chef?

"Atea har en väldigt bra plattform för att få medarbetare att blomma ut"

Anna Palmgren, Konsultchef

Läs om Annas ledarskap

Varför är Atea The Place To Be?

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Kontakta oss

Har du frågor eller fundering runt digitalisering av din verksamhet? Vi ger dig gärna råd och hjälp på vägen.?